Yrittäjä-isä on ”lomalla” – Mitä kaikkea alle kuukaudessa kerkeää tehdä

Eilen alkoi tämän yrittäjä-faijan nopea tauko töistä. Voisihan sitä kutsua lomalla olemiseksikin, mutta se on liian nopea lomaksi, joten kutsutaan sitä tauoksi. Keskiviikkona väännettiin vielä viimeiset kuvaukset Padasjoella, jossa kuvattiin Pikku G:n uutta musiikkivideota. Se oli finaali raskaalle alkuopuoliskolle ja luvassa on vielä kiireisempi loppuvuosi työn merkeissä.

”Lomalla”  on luvassa keittiökalusteiden, lattiamateriaalien, vessan kaappien, sekä lähes kaikkien muiden tarpeellisten tavaroiden ja kalusteiden valintaa, sillä meillä on muutto edessä. Kerron siitä enemmän myöhemmässä postauksessa.

Tästä päivästä keskiviikkoon on ankaraa pakkausta ja säätämistä edessä, sillä minä lähden ystävien kanssa jo kauan aikaa sitten varatulle reissulle Kroatian Pulaan ja J jää Benkun kanssa tänne valmistelemaan muuttoa. Jos muuten Pulaan on jotain vinkkejä antaa, niin arvostaisin niitä. Tuo viikko tulee tekemään todella hyvää, sillä tästä loppuajasta ennen lomaa tulee todella raskas.

Tänään myytiin meidän asunto, jonka sain pienen stressaamisen jälkeen itse myytyä. Tämän jälkeen vaihtoehtoina loppupäiväksi oli joko Korkeasaari Benkun ja J:n kanssa tai sitten rempan aloittaminen…..Arvatkaa kumpaan päädyttiin. Kävin kämpillä repimässä karmeja irti ja purkamassa hyllyjä, jotta lauantaina aamulla en joutuisi rasittamaan ystäviäni niin paljoa, kun he saapuvat auttamaan lattian, ovien, listojen sekä muiden pakollisten pahojen irroittamisessa. Sitten onkin tarjolla jalkapallon MM-kisojen pronssiottelua ja sunnuntaina finaalia. Ne hetket olen liimattu ruudun ääreen.

Maanantaina ja tiistaina painetaan niska limassa pakkaushommia ja keskiviikkona mennään tekemään uudesta asunnosta paperit. Mahtava fiilis, kun päästään hieman isompaan asuntoon missä on todella iso terassi.

Torstaina onkin lähtö Pulaan ja kun sieltä tulen takaisin kotiin, jatkuu muuttorumba entistä isompana. Mikäli remppajätkät ovat saaneet kaiken tehtyä, voidaan levittää huonekalut ja muut vastaavat oikeille paikoille, mutta jos heidän aikataulu on venynyt, joudumme raahaamaan kaikki yläkertaan. JES.

Kun muuttorumba on ohi, saan hetken hengähtää ja käydä perheen kanssa Linnanmäellä ja toivottavasti mökillä ennen kuin elokuun alussa taas työt jatkuvat. Yrittäjänä ei oikein kehtaa sanoa asiakkaille, ettei voida tehdä videota teille, koska olen lomalla. Onneksi tykkään työstäni todella paljon, niin ei tarvitse harmitella töihin paluuta.

Jos aikaa jää niin Sandis oli näköjään tehnyt minulle kesätekemisistä jo listan, joista Hesa Cuppia käytiinkin vilkaisemassa. Katso tekemiset tästä linkistä.

Siinäpä se loma sitten olikin. Seuraava loma tuon jälkeen taitaa olla ensi vuoden toukokuulle suunniteltu perheen rantaloma johonkin päin Espanjaa. Onneksi Suomen talvi on lyhyt 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.