Viimeisimmät kuulumiset – Mitä Benkku on oppinut

benkku

Benkku täyttää kohta vuoden! Aivan mieletöntä! Tämä aika on vain suhissut ohi ja paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa. Ajattelinkin siitä syystä vähän kerrata pikaisesti, että mitäs kaikkea tässä viimeaikoina on käynyt.

Kuten moni on varmasti lukenut, niin kävimme piipahtamassa Barcelonassa ja ensi kuussa piipahdamme Roomassa. Huomenna olen itse lähdössä kavereiden kanssa Berliiniin piipahtamaan ja J jää kahdestaan Benkun kanssa kotiin.

Benkku on ihan mieletön kundi ja sen persoona alkaa jo paistamaan esiin. Hänellä on jo tuhansia eri ilmeitä, sekä hän on todella eläväinen. Valitettavasit näyttää myös asenteensa jos ei saa jotain mitä tahtoo 😀  Sanastoissa hänellä on jo aikoja sitten sanottu ÄIIIITII!, sekä uusina on tullut kakka ja piiwiii eli piip. Kovasti se suu käy ja uusia ääntelyitä tulee kovaa vauhtia.

Benkku on oppinut ryömimään. Sen hän oppi vasta seisomisen ja tukea vasten kävelyn jälkeen. Hän ei viihdy enää yhtään kävelytuolissaan vaan sen ulkopuolella kävellen, ottaen tukea tuolistaan. Parasta tällä hetkellä on, kun hän ottaa käsistä tukea ja juoksee seinältä toiselle.

Nyt kun on tulossa kesä ja ilmat ovat lämmennet on mahtava nähdä miten Benkunkin fiilikset ovat muuttuneet, kun pystymme tehdä hänen kanssaan niin paljon enemmän. Paras juttu kevään tullen on kundin mielestä keinuminen. Se jaksaa jotenkin naurattaa joka kerta ja vaikka kuinka pitkään.

Nukkumiset ovat menneet aikalailla putkeen, sillä Barcan reissun jälkeen hän alkoi nukkumaan täysiä unia noin klo 20.00-6.30. Päikkärit ovat tippuneet pariin kertaan ja joka aamu kun heräämme, kurkkii Benkku sängystään seisovilteen. Aivan mahtava tapa herätä aamuisin 😀

benkku

Olisiko teillä jotain postaustoiveita, mistä haluaisitte saada faijan näkökulman, esim lastenhoito, vaipanvaihto, syöttäminen. lepääminen, TV:n katselu, urheilu, tai mitä tahansa mitä päähän pälkähtää 😀

Ensi viikolla voin avata tarkemmin kundin syömisiä, tekemisiä, nukkumisia yms, sillä niistä voisi kirjoittaa oman kirjan. Nyt pakkaan kamat Berliiniä varten. Hauskaa viikonloppua kaikille 🙂

PS. käykää muuten osallistumassa kisaan mistä voitte voittaa liput lapsimessuille. Kisa löytyy Faijahommia IG:stä TÄSTÄ LINKISTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.