Viikko lapsen syntymän jälkeen – Hyödylliset ja hyödyttömät tavarat

Tein postauksen ennen vauvan syntymää tavaroista, joiden odotin olevan elintärkeitä ja olinpas pahasti väärässä. Hoitopöytä on ollut täysin tarpeeton ja XBOX pölyttyy, kun sitä ei kerkeä pelata, sekä Viaplayn änäri- ja futismatsit ovat jääneet liian vähälle ajalle.

Tärkeimmäksi tavaraksi näyttänee muodostuvan unipesä! Aivan mahtava kapistus! Pikkujäbä siihen nukkumaan, peitto tiukasti kiinni ja sitten sitä voi siirrellä minne tahansa, ilman että jäbä herää.

Tässä pitää nostaa käsi pystyyn ja todeta, että meinasi käydä pieni kömmähdys. Odotimme liian pitkään unipesän hommaamista ja kun synnytys käynnistyi muutamaa päivää ennen laskettua aikaa, emme kerenneet sitä käydä kaupasta ostamassa, sillä tässä nimeltämainitsemattomassa kaupassa sanottiin vain, että ”tulee kohta”. Noh, jäi sitten se ostamatta niiltä.

Samoihin aikoihin Pienokainen.fi -niminen verkkokauppa otti yhteyttä ja kysyi, että kiinnostaisiko kokeilla heidän tuotteita. Tällä tavalla pelastin itseni pahasta kusesta, kun en ollut hommannutkaan unipesää tarpeeksi ajoissa. Koin itseni teräsmieheksi! En epäröinyt hetkeäkään ja sanoin, että KYLLÄ! UNIPESÄ TÄNNE 😀 Tiedättekö sen fiiliksen, kun sinun olisi pitänyt hoitaa joku asia ja tajuat, että se on nyt liian myöhäistä ja samalla jostain kulman takaa tulee info, että se on jo hoidettu. Tämä oli juuri sellainen tilanne!

No ei siinä kauaa kerennyt nokka tuhista, kun Postiin oli saapunut paketti. Nyt tuo unipesä tuntuu siltä, että antaisin vaikka kolme varvasta toisesta jalasta, että saisin sen. No en ehkä kolmea, sillä se vaikuttaisi niin paljon kävelyyn. Yhden voisin antaa!

 

Yksi hyvä lisä Pienokainen.fi -kaupassa on se, että heillä ei ole postimaksua.

Ja nyt tuoreen vauvan johdosta koodilla ”faijahommia”  Anne&Mikael -vauvapesät maksavat 40€ (norm.45€) ja koodilla ”faijahommia1” premium vauvapesät 53€ (norm.59€). Tuotteet ovat kotimaisia, mikä nostaa pisteitä entistä enemmän. Tarjous on voimassa ensi viikon maanantaihin klo 23.59 asti.”

Niiin ja myös rätit ovat olleet kovassa käytössä. Niitä pestään joka päivä muutama koneellinen. Katsotaan miten tuotteiden tarpeellisuus muuttuu kun pikkujäbä vähän kasvaa 🙂

Mitenkäs teidän ostokset ennen ja jälkeen syntymän? Tuliko ostettua paljon turhia tuotteita?

 

*Tuote on saatu yhteistyön kautta

16 thoughts on “Viikko lapsen syntymän jälkeen – Hyödylliset ja hyödyttömät tavarat

 1. Lurre says:

  Meillä ei hoitopöytää hommattu, mutta ei kyllä kaivattukaan missään vaiheessa 🙂 Unipesä ostettiin, mutta meillä taas oli aika turha, ei se tyyppi siinä halunnut nukkua 😀 Niin ne vauvat on erilaisia 🙂

 2. Kirsti says:

  Kaikella on tarkoituksensa, kuten silläkin, ettet ennättänyt ajoissa pesän ostoon. Ensimmäiselle tuli hankittua kaikkea, mitä siihen aikaan (47 vuotta siten) sai. Mutta siihen aikaan tarjonta oli rajallista, joten juurikaan mitään turhaa ei tullut hankittua. Seuraaville muksuille tuli vielä vähemmän ostettua mitään. Kiitos vauvapesävinkistä, Sukuun on tulossa vauva.

 3. Marika says:

  Oon kyllä NIIN eri mieltä hoitopöydästä! Meille hommattiin jo hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää sellainen. Toimii tarvittaessa myös erittäin hyvänä hyllynä, ei siis jää turhaksi vauvan kasvaessa. Hoitopöydällä on korissa vauvan vaipat ja kaikki hänen hoidossaan tarvittavat rasvat, sinkit, talkit, räänimijät, kynsisakset yms yms yms! Kaikki löytyy aina kun niitä tarvitaan 🙂 ! Plus meidän poika viihtyy erittäin hyvin pöydällä, jokeltelee ja juttelee seinällä oleville kuville ja meille vanhemmille myös. Hoitopöydälle kun pojan laskee, niin hän jo tietää, että nyt tapahtuu jotain kivaa (pitää siis ilmakylvyistä). Meillä ei siiis missään nimessä turha kapistus !!

 4. Gerkko says:

  Meillä oli hoitopöytä tai hoitotaso käytössä ehkö ensimmäiset 6kk jos sitäkään. Sen jälkeen ja jo sen aikana vaippaa vaihdettiin niin sohvalla kuin sängyssä. Unipesää ei ollu, mutta kapalot ihan pienenä ja isompana makuupussi oli must have.

 5. Kolmen äiskä says:

  Kuopus nyt 6v on talvivauva ja hänelle ostettiin lämpöpussi turvakaukaloon, oli kyllä paras hankinta ikinä. Ja unipusseille/makuupusseille täältäkin peukku jos vauva on yhtään pyöriväistä sorttia eikä meinaa peitto pysyä päällä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.