Vauvan kanssa shoppailemaan ja kämppä samalla puhtaaksi

Kun Freska tarjosi meille blogiyhteistyössä kotisiivousta olin aluksi hieman ajatusta vastaan. Miksi me tarvitsisimme jonkun tuntemattoman siivoomaan kotiamme, sillä onhan se suhteellisen siisti aina muutenkin. Olin jo kieltäytymässä ennen kuin kysyin J:tä, että kiinnostaisiko häntä kotisiivous-palvelu. J oli puolestaan todella innoissaan asiasta ja hetken itsekin mietittyäni tajusin, että ainoa syy miksi kotimme on aina niin siisti on vain ja ainoastaan J:n ansiosta.

Koin todella ”mies” -hetken, kun en heti tajunnut, että jokuhan tätä kotia aina siivoaa 😀 Hetken naurettuani itselleni päätin, että annetaan kotimme puhtaus jonkun toisen ihmisen käsiin ja J:lle pientä helpotusta arkeen.

Lähdimme pikkujäbän ja J:n kanssa kiertelemään kauppakeskuksiin ja laahustelemaan hitain askelin, nauttien omasta ajasta. Kerkesimme myös syödä rauhassa kunnon lounaan. Koko ”siivous-hetki” tuntui todella rentouttavalta.

Kun tulimme takaisin kotiin, oli pikkujäbän tuttipullot pesty, lattiat siivottu, kaikki järjestelty aivan minttiin. Freskan siivooja oli tehnyt parempaa jälkeä kuin minä olisin itse tehnyt. ( No okei. Se, että olisi nostanut vaatteet minun puolelta sänkyä lattialla olevat vaatteet ylös, olisi ollut parempaa jälkeä 😀 ) En ole mikään erityisen ahkera siivooja ja varmasti monella on kotona samanlainen tilanne, kuin J:llä. Mutta kotiin oli kiva tulla, sillä kämpässä haisi sitruunainen kevättuulahdus ja puhtauden pystyi aistimaan jokaisella solullaan. Kotiin tulemisesta tuli todella hyvä fiilis!

Voin siis puhtain mielin suositella Freskan palveluita ja kotisiivousta ylipäätänsä. Helpottaa arkea, tuo itselle arvokasta omaa aikaa, eikä se kotitalousvähennyksien jälkeen maksa kovinkaan paljoa, jos ei asu jossain kartanossa. Itse aion tilata palvelun uudestaan, esimerkiksi lastenkutsujen jälkeen tms. Jotenkin ei huvittaisi siivoilla täytekakkupaloja verhoista tai voita sängyn alta ja mitä kaikkea lastenkutsuissa nyt ikinä tapahtuukaan 😀 (Siis J:tä tuskin huvittaa 😀 )

Pitäisiköhän myös itse alkaa siivoamaan useammin……

*Tehty yhteistyössä Freskan kanssa ( kotisiivous Vantaa )

One thought on “Vauvan kanssa shoppailemaan ja kämppä samalla puhtaaksi

  1. Kirsti says:

    Kun joskus alan lotota ja voitan, niin varmasti palkkaa siivoojan ensimmäiseksi. Hienoa, että ymmärrät arvostaa J:n panosta. Ehkä hän ei pane vastaan, vaikka siivoisit use……….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.