Vauvan kanssa ensimmäistä kertaa ravintolassa

Viime viikonloppuna olimme ensimmäistä kertaa vauvan kanssa ravintolassa ja ai että, kun jännitti. Itkeekö vauva, saadaanko syödä rauhassa vai joutuuko toinen hyssyttämään vauvaa jatkuvasti. Kaikki nämä negatiiviset postaukset ja uutiset saivat meidät ehkä hieman varpailleen.

Suuntasimme Herttoniemessä olevaan Treffipubiin, sillä se on todettu useaan kertaan hyväksi. Olin jo päättänyt, että valitsen ruoakseni saman minkä aina tuossa ravintolassa; burgeri. Nyt tarjoilija sai kuitenkin koko pöytämme ylipuhuttua yllätyslankkuun( tosin hän kyllä lupasi, että siinä on myös burgeria) AI JUM****TA, että kannatti kerrankin luottaa tarjoilijaan. Vaikka koko juhannus oli grillailtu, niin tarjottimella olleet tri tip -pihvit olivat parasta mitä tänä vuonna olen syönyt. Lämmin suositus yllätyslankulle, jos Treffiin joskus suuntaa. Mahtava setti! Tähän vielä Rosé -viini ja jälkkärit päälle niin ravintolakokemus oli kruunattu.

Parastahan koko setissä oli se, että pikkujäbä nukkui ruokien tulon jälkeen täysin rauhassa. Ennen ruokien tuloa vaunuista kuului pientä itkeskelyä ja lähtiessäni kävelyttämään poikaa ulos, katsoi jokainen Treffipubin työntekijä sellaisella ”me tiedetään tuo tunne, tsemppiä” -katseella. Kukaan ei valittanut tai katsonut pahasti.  Tosin kyseisessä raflassa asiakaspalvelu on ollut aina siellä asioidessani pk-seudun parasta, joten eipä se kovin suuri yllätys ollut, että heiltä tuli tukea ja sympatiaa. Vaikka Treffipubi oli joskus kunnon pubi, on silti lapsiperheiden helppo sinne mennä. Lapsillekin kuulemma oli oma menu, mutta siinä tuskin oli meidän 6-viikkoiselle pojalle mitään syötävää 😀

Olen yksinkertainen mies, nautin pihvistä, burgerista ja pizzasta. Myös tuo itsetehty lohi-ceasar -salaatti oli oiva lisä. Harvoin fiilistelen ruokia, mutta tästä oli pakko kirjoittaa isommin, vaikka lupasin, ettei blogiin tule ruokakuvia. 😀 Huomaahan jo tästä kuvasta, ettei minun kannata alkaa ruokabloggaajaksi. Olen parempi syömään ruokia, kuin kuvaamaan niitä. Kuvat eivät anna lähellekkään sitä fiilistä, miltä nuo oikeasti maistuivat.

Nyt on sitten ensimmäinen ravintola-kokemus pikkujäbän kanssa tehty. Koska vauva ei itkenyt, niin kynnys lähteä uudestaan ravintolaan kolmisteen madaltui todella paljon. Todennäköisesti mennään uudestaan jo pian. Kysymys vain kuuluu, että minne 🙂

Onko teillä kokemusta hyvistä ravintoloista, mihin voi mennä pienen vauvan kanssa syömään, eikä kukaan tuhise tai tuomitse jos hän saattaa vähän itkeä?

 

4 thoughts on “Vauvan kanssa ensimmäistä kertaa ravintolassa

  1. Aatu says:

    Brunssipaikoista on syytä erikseen mainita Cafe Piritta Kalliossa Tokoinrannassa. Se on aina la- ja su-brunsseilla täynnä vanhempia rattaiden kanssa, koska paikan sisustus on ilmeisen suunniteltu siten, että rattaiden kanssa mahtuu sinne hyvin. En ole erikseen testaillut tuossa mielessä, mutta uskoisin, että henkilökunnan asennekin on kohdallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.