Tutin syönnin lopettaminen 2-vuotiaalta – Miten onnistui

Tuli se pelätty hetki, kun meillä starttasi tutin syönnin lopettaminen. Benkku rakasti tuttiaan ja aina kun tuli paha mieli, väsytti, hän halusi keskittyä johonkin, tai vaan istui paikoillaan, piti tutti saada. Myös uidessä, kuten kuvasta näkyy 😀

Päätimme, että tuon meidän lomareissun jälkeen tutti saa jäädä pois. Leikkasimme tutista päädyn pois ja näytimme, että se meni rikki. Toki tätä oli jo pitkään pohjustettu, että tutti saattaa hajota jonain päivänä. Kun Benkku sai rikkinäisen tutin käteensä, häntä selkeästi harmitti hetken, mutta koitti silti saada syötyä sitä.  Tämä ei tietenkään onnistunut ja hän laittoi sen pois. Muutamaan kertaan tilanne toistui ennen kun hän lopetti yrittämisen. Noin viikko tapahtuneen jälkeen pyysimme häntä itse heittämään rikkinäisen tutin roskiin. Mies teki työtä käskettyä.

Aika ajoin hän on kysellyt tutin perään ja me olemme sanoneet, että sinähän heitit sen roskiin. Tämän jälkeen asia on taas unohtunut päiviksi. Benkku ei ole tainnut pyytää tuttia muutamaan päivään, joten onkohan koko asia unohtunut?

Olen todella yllättynyt miten helppoa tutin syönnin lopettaminen oli, sillä odotin isoa paskamyrskyä, missä tavarat lentelee ja itkupotkuraivareita tulee vähän väliä. Olin kuullut kauhutarinoita muiden tutin-lopettamis -episodeista ja pelkäsin itsekin pahinta. Onneksi siltä kuitenkin vältyttiin.

 

Jos haluat nähdä muita tapoja, miten tutin syönnin voi lopettaa, katso tämä MLL:n linkki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.