Tuoreen isän ensimmäinen isänpäivä

Lupasin eilen Instagramissani, että kirjoitan isänpäivästä postauksen.

Olin siis lauantaina juhlimassa veljeni 30v synttäreitä, mutta autolla. Halusin kuitenkin lähteä Helsingin yöhön mukaan, mutta noin puolen tunnin baaritiskillä notkumisen jälkeen alkoi väsy painaa ja päätin lähteä kotiin. Olin kotona noin kahdelta ja heräsin kahdeksalta, enkä herännyt kuin kahdesti siinä välissä 😀 FRESH!

Kahdeksalta raavin unihiekat pois silmistä, kun J ja Benkku toivat aamiaisen sänkyyn parin lahjan kera. Saatiin Benkun kanssa HIFK:n logoilla varustettu tekniikkapallo, mikä onkin tuon puolivuotiaan nassikan lempilelu tällä hetkellä. Tämän lisäksi sain myös futiskengän muotoisen heijastimen, mikä onkin näinä valottomina aikoina todella tärkeä. Itsehän en omistanut yhtään heijastinta ennen eilistä.

Puolen päivän aikoihin lähdettiin heittämään anoppilaan J:n isälle lahjaa. Lahjaksi hänelle annettiin Mauri Kunnaksen Herra Hakkarainen -kirja. Tästä siirryttiin minun vanhemmilleni juhlimaan isäni isänpäivää ja vietiin hänellekin Mauri Kunnaksen kirja lahjaksi. Ajatus päivän lahjoissa oli selkeästi, että Benkkukin saa nauttia niistä jotenkin 🙂 Itsellänihän ei ollut osaa eikä arpaa näidenn lahjojen ostoon, joten tästä syystä ne olikin noin hienosti ajateltu. Itsehän olisin todennäköisesti ostanut arpa-paketin.

Meidän vanhemmilta siirryttiin syömään kakkua J:n isoisälle. joten päivä oli suhtellisen hektinen lyhyet unet huomioon ottaen. Ravintokin oli suhteellisen herkku- ja suolapainotteinen, jota tämän aamun turvonnut naama ei pystynyt piilotella. 😀

Illalla olinkin aivan naatti ja painelin sänkyyn noin kahdeksan aikoihin. Sängyssä ajattelin, että olen todella onnekas kun pääsen itse nyt juhlimaan isänpäivää. Varsinkin kun sen on mahdollistanut aivan täydellinen pellavapää, kuka vaan nauraa jatkuvasti. Nämä isänpäivät varmasti tulevat vain parantumaan, kun pikkujäbä tuosta vanhenee.

 

Miten teillä vietettiin isänpäivää? Tuliko aamiaista sänkyyn ja hyvä lahjoja?

Oletteko te pidempään vanhempina olleet huomanneet, että isänpäivissä on huomattavia eroja ensimmäisen ja esim viidennen jälkeen? Itsellä on sellainen fiilis, että ne vain paranevat, mutta onko se lähelläkään totuutta, vai onko ensimmäisessä enemmän taikaa 🙂

Toivottavasti teillä oli ikinmuistoinen isänpäivä koko perheen näkökulmasta. Älkääkä jättäkö isän hemmottelua vain yhteen päivään vuodessa, vaan muistakaa yllättää aika ajoin. Se piristää miehen mieltä. JA SAMA MIEHILLE!! 😀 Yllättäkää lastenne äidit positiivisesti myös muulloinkin kuin äitienpäivänä.

2 thoughts on “Tuoreen isän ensimmäinen isänpäivä

  1. Kirsti says:

    Tarkoitatko isänpäivää viidentenä vuonna vai viidennen lapsen jälkeen? Hah, hah! Kysyin asiaa mieheltäni. Paras oli kuulemma tämä, jolloin meillä oli juhlimassa isoisoisää neljä polvea, joten varmaan sinunkin isänpäiväsi vain paranevat. Mukavaa syksyn jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.