Tarhaanlähdön vaikeudet – Jokainen vanhempi tunnistaa tämän ongelman

Ai että sitä fiilistä, kun aamulla joudut pukemaan ninjasta kastemadoksi sekunneissa muuttuvaa pikkulasta.

Ensin taistellaan päälle uusi vaippa, jonka jälkeen huudetaan kilpaa bodya päälle. Tämän jälkeen sukat ja housut menee ihan leikitellen päälle, mutta sinulla alkaa puskea hikeä. Kun paita/huppari on päällä, on aika siirtyä ulkovaatteisiin. Saat ehkä hämättyä kännykällä hanskat ja pipon päähän, mutta sitten alkaa vaikeudet, kun vuoroon tulee haalari. Lapsi heittäytyy madoksi käsissäsi ja yrität saada tuollaista 12 kiloa painavaa keitettyä spagettia sullottua talvihaalariin.

Jollakin ihmeellä saat jalat ujutettua lahkeisiin ja noin 10 minuuttia myöhemmin olet saanut myös kädet hihoista läpi. Sinulla on voittajafiilis ja katsot, että tässä on vielä 4 minuuttia aikaa ajaa 10 minuutin ajomatka, jotta lapsi kerkeää aamiaisen aloitukseen tarhassa. ”Ei paha”, ajattelet. Lapsi ajattelee samaa samalla kun tuijottaa sinua silmiin, ottaa pienen kyykyn ja naama muuttuu punaiseksi. Jokainen vanhempi tietää mitä tämä tarkoittaa.

EI PASKA! Kirjaimellisesti!

Kaikki vaatteet pois, pesulle ja vaipanvaihtoon. Nyt lapsi on oppinut jo metkusi eikä mene enää uudestaan samaan halpaan. Joudut luovimaan taas uusia keinoja saadaksesi lapsellesi vaatteet päälle. ”Vanhemmuus on upeeta” ajattelet, kun niskastasi lähtenyt hiki siintää jo kohti rekkamiehenhymyä. Nyt olet saanut TAAS lapsesi puettua ja häntä naurattaa tuskainen hymy naamallasi.

Kävelette ulkona kohti autoa, lapsi sanoo ”iiii” (isi), kun kumarrut alas ja kysyt mitä asiaa,hän halaa sinua ja näyttää, että haluaa syliin. Tuossa hetkessä tiedät, että kaikki se hiki persvaossasi ja mahdolliset kakkaraidat kauluspaidallasi ovat täysin mitättömiä perkeleitä. Jokainen vanhempi tietää, että välillä vanhemmuus on hemmetin rankkaa, mutta tuollaiset palkinnot siitä ovat miljoona kertaa noiden tuskanhetkien arvoisia.

 

Muista myös tsekata verkkokaupasta upeat isä&poika -paidat, sekä monta muuta upeaa Faijahommia-tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.