Talvi tulee – Mitkä kengät Spiderman-kenkien tilalle?

                                                                                                            Yhteistyössä: Hobby Hall

Talvi se sieltä takavasemmalta yllättää ja taas pitää raapia päätä, että mitäs helv…hittoa tuolle kundille pitää laittaa päälle?! Vaatepuoli on kunnossa, sillä nyt on joka säälle pukua ja haalaria. Varmuuden vuoksi osa vielä tuplana ja triplana.

Itseäni lähinnä mietitytti kengät, sillä korkeavartisia talvisaappaita on hieman hankala laittaa Benkun jalkaan, kun hän yrittää treenata breakdancea sylissäni vaikka pitäisi valmistautua tarhaan. Kokeile siinä sitten iskeä lapikasta pikkusen kundin jalkaan hien valuessa niskasta kohti rekkamiehen hymyä. Miksi ei aina voi olla kesä, jotta voisi laittaa Spiderman-tarralenkkarit? Myös Benkulle.

Hobby Hallista onneksi löytyi sellaiset talvikengät, jotka ovat hyväksi pikkumiehen jalalle, lämpimät, sekä suuri helpotus faijalle. Niiden jalkaanlaitto on lähes yhtä helppoa kun sukan laitto. Netistä kun luki kengistä enemmän huomasin, että aika moni suosittelee kyseisiä kenkiä, enkä ihmettele. Vettä hylkivät ja tuulenpitävät kengät lämpövuorella varustettuna toimii erittäin hyvin tarhan pihalla muiden lasten sekoilun katselemiseen, sekä ovat lähes täydelliset keinumiskengät. Villasukkaa ei tarvitse ennenkuin paukkupakkaset alkavat, mutta sillonhan ei mennä ulos ollenkaan!

Stonz Bootiesit ovat saaneet hehkutusta niin bloggaajilta, tutkijoilta, kuin muiltakin alan ammattilaisilta ja en kovinkaan paljoa haukkumisia ole interwebissä nähnyt. Sitä voi pitää aina erittäin hyvänä merkkinä.

Myös minä annan näille vilpittömän peukun. Toisin kuin edellisille saappaille joiden kanssa meni hermo ja loppupeleissä kundi kasvoi niistä viikossa ulos, vaikka ostin kengät pienellä ”sukkavaralla”.

Millaiset talvikengät teidän jälkikasvulla on? Ja miksi me emme muuta lämpimään maahan, missä näitä ei tarvitsisi miettiä? Ja miten hitossa ihmiset saa taaperoistaan edustavia kuvia, missä kaikki vaatteet näkyy kuin ne olisivat aseteltu lapsen päälle? Tätä taitoa en ole vielä oppinut ja sen takia omista kuvista onnistuu noin 2%. 😀

Ota muuten samalla Faijahommia Instagram-tili, Faijahommia FB-sivu, sekä Olohuone Vanhemmille -sivusto seurantaan. Arvon 100€ lahjakortin Hobby Halliin, millä voit ostaa vaikka kengät lapsellesi 🙂

Verkkokaupassani ei ole kenkiä, mutta hienoja paitoja ja tuotteita löytyy vanhemmille, sekä lapsille 🙂

One thought on “Talvi tulee – Mitkä kengät Spiderman-kenkien tilalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.