Semperin puuro testissä – Onko tässä meidän uusi aamupala

                                                                                                             * Kaupallinen yhteistyö: Semper puuro

Faijan suuri ruokatesti osa 1: Puuro

Saatiin Semperiltä testattavaksi neljää eri puuroa, viikon ajaksi ja nyt avaan hieman testijakson antia.

Meidän kohdalla testaaminen ei ollut ihan perus arkisen rutiinin vaihtelua, vaan meidän testijakso alkoi jo kotoota ja jatkui reissulla. Otettiin siis paketit mukaan Barcelonaan ja se osoittautui ihan fiksuksi vaihtoehdoksi. Itse olisin jättänyt kaikki elintarvikkeet kotiin ja se olisi ollut paha virhe, sillä moni paikallinen puuro sisältää enemmän suolaa, jonka antamista olemme 10 kuukautta vanhalle jätkälle koittaneet välttää. Lisäksi ne maistuivat aika oudolta. Tai sitten se on vain faijan korvien välissä.

Hotellihuoneessa vedenkeittimellä ja kahvimukeihin tehty puuro ei ehkä ole vauvalle se helpoin syötävä, mutta kun me syötimme hänelle puurot, tekivät ne kauppansa erinomaisesti. Kotona puolestaan annettiin kundin syödä itse ja se näkyy lopputuloksesta.

Puuron tekeminen oli helppoa ja kätevää ja sopi meidän hotellikeittiön kalusteisiin (vedenkeitin, muki, lusikka). Jos olet lähdössä lomalle, niin suosittelen itse lämpimästi näitä tuotteita ja kovin kevein perustein en lähde mitään teille suosittelemaan. J huutelee taustalta jotain ravintoarvojen hyvyydestä ja käski mainita myös ne. Joten muistakaa myös hyvät ravintoarvot 😀

Kotona meillä lisättiin hieman mustikoita puuroon, mutta ne poimittiin sormin pois sieltä, ennen kuin tungettiin koko käsi puurolautaseen ja tungettiin kädellä puuroa suuhun 😀

Puuro näytti maistuvan kundille oikein mainiosti monena aamuna. Myös faija lämpesi näille puuroille ja varsinkin niiden tekemisen helppoudelle. Pienellä tuunauksella niistä saa entistäkin parempia, eli marjoja ja hedelmiä sekaan, avot. Benkun lemppariksi osottautui päärynä&banaani.

Loppuun vielä kilpailu:

Osallistu kilpailuun ja voita 150 € arvoinen hemmottelupalkinto!

Kerro mikä Semper tuotteista on sinusta mieluisin ja voita 150 € arvoinen lahjakortti Holiday Club-kylpylään. Osallistu kilpailuun alla olevasta linkistä 4.5.2018 mennessä. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Osallistu kilpailuun tästä!

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.