Poika on syntynyt! Osa 1

Viime lauantaina aamulla tyttöystäväni mainitsi, että lapsivedet taisi tulla. Olin valmis! Sotasuunnitelma selkeä ja visualisoin reitin kotoota Kätilöopistolle mielessäni, sekä mietin, että mihin mutkaan mennään kylki edellä käsijarrun kanssa ja missä vaiheessa mutkaa voi laittaa sukan lattiasta läpi.

Mutta ei….Väärä hälytys, koska lapsivettä tuli vain vähän, päivä jatkuu normaalisti. Menimme neljän jälkeen syömään töölöläiseen pizzeriaan ja pienellä morkkiksella lähdin ulos sieltä. Autenttisen italialaisen pizzerian omistaja onnitteli minua pois lähtiessämme raskaudesta, tosin jos olisi tiennyt, että penkki jossa istuimme on täynnä lapsivettä, olisi hän tuskin ollut niin onnellinen puolestamme 😀 Pahoittelut, scusa.

Olimme soittaneet ennen ravintolaan menoa Kätilöopistolle tilanteesta ja he käskivät tulla käymään ennen kahdeksaa tarkastukselle. No tarkastus jatkui niin pitkälle, että olemme täällä vieläkin. Tosin perhe kasvoi yhdellä henkilöllä <3

Jos odottavan aika on pitkä, niin silloin on myös odottavan naisen poikaystävän aika odotushuoneessa. Hyllyt täynnä naistenlehtiä ja telkkarissa pyörii ajankohtaiset kakkoset. Toisaalta jokainen tilaisuus on otettava vastaan mahdollisena oppituntina ja ilman tuota piiitkää lauantai-iltaa en tietäisi, että laulaja Anna Lumio asui hometalossa ja astma oli viedä hänen lauluäänensä. Tästä huolimatta Lumio painaa täysillä eteenpäin ja jatkaa lupaavaa uraansa Hyvinkään oratoriokuorossa. Hyvä Lumio! Näin villi oli siis meidän lauantai-ilta! 😀 PS. jätin seuraaville miehille Urheilusanomat luettavaksi. Tässä olisikin yksi parannusehdotus synnytyssairaaloille: huomioikaa myös miehet.

Minä lähdin puolilta öin kotiin nukkumaan enkä muista siitä ajomatkasta juurikaan. Unetkin olivat mitä olivat ja heräsin puoli kuuden aikoihin aamulla hiestä märkänä, sekä luulin, että olin nukkunut herätyskellon ohi. Kun kahdeksalta aamulla tulin kättärille, alkoi siitä mahtava seikkailu! Toki ensin odoteltiin useita tunteja ennen synnytyksen käynnistymistä.

Seuraavassa osassa Faijahommien tarinoita käymme läpi synnytystä.

10 thoughts on “Poika on syntynyt! Osa 1

  1. Minde says:

    Iik, onnea onnea! ??
    Tuo on niin jännittävää, tässä saa itselleen kehiteltyä sopivasti uutta vauvakuumetta, ku muistelee kuinka kihelmöivää hommaa koko synnytys ja vauvan syliin saaminen on! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.