Paras herätys aikoihin – Tätä sanaa faija on odottanut

faijahommia.fi

”Herätys, on kiva päivä tänään. Herää jo.” Vihaan herätä aamulla kelloon, tai muuhun meteliin. En yleensä tosin nuku kovin pitkään, mutta jos en herää luonnollisesti, niin olen aamulla todella väsynyt. Benkku täyttää kohta vuoden ja ison osan siitä ajasta on joutunut heräämään, kun kundi herää. En tosin valita, sillä onhan vauvan läheisyydenkaipuu mahtava syy herätä. Moni on myös vihjannut, että pitäisi käyttää korvatulppia, jos haluaa nukkua rauhassa ja koko yön putkeen. Tässä on pointti, sillä ei molempien vanhempien tarvitse joka yö ja aamu herätä heti kun vauva herää, mutta vinkissä on yksi iso ongelma: vihaan korvatulppia, enkä osaa nukkua niiden kanssa. Mielummin siis heräilen.

Nyt kuitenkin tapahtui se hetki mitä olen odottanut jo pitkään.  Herättiin aamulla J:n kanssa molemmat samaan aikaan, kun Benkku oli tuttuun tapaan noussut seisomaan sängyssään ja huuteli meitä hereille. Kysyin J:ltä ”Mitä Benkku sano?” J vahvisti epäilyni ja sanoi, että kuuli saman mitä minä. Ensimmäistä kertaa kuultiin ”ISI” sana ihan selkeästi. Emme me molemmat voineet nähdä samaa unta vaan tämän piti olla totta. No ei siinä paljoa enää unihiekat silmissä painanut, kun olin seitsemännessä taivaassa onnesta. Tuo sana tuntui jotenkin ihan sairaan siistiltä.

”ISI”. Ai että miten makee fiilis, kun Benkku kasvaa kokoajan vanhemmaksi ja oppii uusia sanoja kakan, kakin, piwwiiiiin, äitin ja papin lisäksi. Kundi on myös oppinut kottikärryllisen uusia taitoja, mutta laitan niistä ihan oman postauksensa, sillä niitä on niin paljon ja niitä pitää vähän avata enemmän 😀

Toivottavasti tälläinen herätys toistuu myös myöhemmin 🙂

Millaiset fiilikset teillä on aamuisin? Heräätte kuten Disney-leffoissa laulamaan ja tanssimaan?

faijahommia.fi

5 thoughts on “Paras herätys aikoihin – Tätä sanaa faija on odottanut

  1. AnnaT says:

    Ei ihan heräillä tanssimaan ja laulamaan…kohta vuoden täyttävä pikku-ukko on läpi elämänsä ollut sitä mieltä että klo 3-5.30 on hyvä aika herätä ja minkään maailman unikoulut eivät ole auttaneet. Mies nousee töiden takia puoli viiden maissa ja ehtii onneksi laittaa aamukaaokseen helpotusta alakerrassa. Pikku-ukko hihkuu nykyään iloisesti puoli viideltä, menen hyssyttämään ja saan hyvällä tuurilla nukuttua vielä vajaan tunnin. Sitten lisää hihkuntaa joka muuttuu palosireenihuudoksi ellei kukaan tule nostamaan. Voi sitä onnea ja iloa kun äiti tulee tukka pystyssä unimaski otsalla ja purentakiskot suussa hakemaan! Aamumaidon jälkeen onkin mukava jutella ja naureksia lisää. Ja kun äiti saa kiskot pois suusta ja aamukahvin niin äitikin jaksaa:) Ihania nämä pienet kyllä ovat mutta vaadin sanonnan ”sleeps like a baby” poistamista kaikista kielistä.

  2. 2v ja 3v poikien isä says:

    Seuraaksi kauniimmat sanat tulivat meillä 3 vuotiaalta. ”Isi, minä haluan nukkua vielä” <3 Oi jospa nuo kuulisi seuraavan kerran viikonloppuna.

  3. Pingback: Toukokuu: plussat ja miinukset - Miten tämä helteinen kuukausi meni - Faijahommia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.