Nuorten poikien hyväksikäyttörinki paljastui – Missä ovat paskamyrskyt ja hashtagit?

nuorten poikien

Ilta-sanomat uutisoi pari viikkoa sitten nuorten poikien hyväksikäyttöringin paljastumisesta. Ringissä oli huumattu ja raiskattu nuoria poikia, jotka olivat tekohetkillä 6-15 -vuotiaita. Pahoittelen kiroilusta, mutta tämä on ihan helvetin sairasta.

Vielä sairaampaa on se, että missä ovat sosiaalisen median paskamyrskyt, tai aiheeseen sopivat hashtagit, kuten #metoo yms. En ota mitään pois miltään muulta ihmisoikeuksia puolustavilta liikkeiltä, mutta kyllähän nyt jonkun tahon tästä pitäisi älähtää. Vai onko syynä hiljaisuuteen se, että uhrit ovat poikia ja tekijät suomalaisia miehiä.

Katolisen kirkon ahdistelu-uutiset ovat jo niin arkipäivää, että harva niistä jaksaa enää tuohtua, mutta jos jotain on loukattu haukkumalla esimerkiksi lihavaksi, niin lehtien lööpit huutaa hoosiannaa ja taas uusi sopiva aihetunniste on luotu. Edelleen sanon, että on perseestä haukkua jotain lihavaksi, mutta onhan se nyt miljoona kertaa kevyempi juttu, kuin se, että katolisen kirkon pastorit ovat raiskanneet tuhansia nuoria poikia jo vuosikymmenen ajan, eikä sille ole tehty juuri mitään.

Onko nuorten poikien ahdistelu-uutiset liian yleisiä?

Nuorten poikien tilanne jää siis selkeästi ei-niin -dramaattisten asioiden taakse, kuten liikalihavuuden kyseenalainen ihannoiminen ja turvapaikanhakijoiden tulo Suomeen. Johtuuko tämä siitä, että tämän tragedian taakse ei lähde julkkiksia? Tai se, että näitä on katolisen kirkon puolesta uutisissa pari kertaa vuodessa?

Jotenkin tämä asia saa 2-vuotiaan faijan veren kiehumaan, sillä miten noita poikia suojellaan täällä? Suomessa on paljon ongelmia, mutta tämä on varmasti yksi sellainen, mistä ei puhuta, koska se osuu monelle niin lähelle kotia ja se on todella iljettävä asia edes miettiä.

Toivottavasti nyt poliitikot päättävät, että lapsiin sekaantujat saavat huomattavasti kovemmat tuomiot, sillä se on sairaus, josta ei ihan puolen vuoden vankilavisiitillä parannuta.

nuorten poikien

Kerro ihmeessä omat mielipiteesi kommenttikenttiin yms. Tämä on aihe joka on tärkeä saada kuuluviin.

Tätä kirjottaessa oli muuten pakko ottaa happea pari kertaa, sillä jo pelkkä aiheesta googlailu sai leuan tippumaan.

2 thoughts on “Nuorten poikien hyväksikäyttörinki paljastui – Missä ovat paskamyrskyt ja hashtagit?

 1. Jenni says:

  Hienoa, että edes joku ottaa tähän kantaa! Olen pienen poikavauvan Äiti ja ollut monta viikkoa shokissa ja raivon vallassa! Tapaus on aivan järkyttävän iljettävä ja sairas. Tuntuu kuin kukaan ei sano tähän mitään. On tullut todella voimaton olo, kun kukaan ei uskalla/ halua ottaa kantaa. Seuraan esim montaa bloggaajaa ig:ssä joilla lapsia, eikä näistäkään kukaan ole sanallakaan mitään maininnut. Olisi hyvä, että ihmiset joilla on jotain näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja joka tavottaisi monia ihmisiä uskaltaisi nostaa asian esiin.
  Vaalitkin tulossa eikä kukaan ehdokas ole puhunut asiasta. Käsittämätöntä! Missä on mielenosoitukset ylipäätään lasten puolesta? Kaiken muun puolesta kyllä lähdetään marssimaan.
  Ketään ei myös välitä, että nämä hirviöt on päästetty vapaalle jalalle! Aivan järjen vastaista. Tärisen raivosta tätä kirjoittaessa.
  Kaikesta karmeudesta huolimatta, kiitos kun otit asian esille.

 2. Kirsi says:

  Pienen pojan äitinä vetää kyllä melko vakavaksi tämä. Herää kysymys kuinka sairas sitä voi ihmisen mieli olla…? Ja miten näitä pieniä rakkaita oikein pystyy suojelemaan…? Jotenkin avuton olo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.