Mitä tehdä kesälomalla – Vinkit ilmaisiin tapahtumiin

Monien vanhempien mielessä liikkuu tällä hetkellä kysymys, mitä tehdä kesälomalla?

Meidän perhe suuntaa Muumimaailmaan, autoreissu siitä Ruotsin läpi Tanskaan, sekä laatuaikaa J:n kanssa Prahassa viikonlopun ajan. Toivottavasti tähän mahtuu mukaan myös muutama muu nopea pyrähdys Suomessa, kuten J:n suvun mökillä Korppoossa yms. Loma juhannuksen jälkeen hieman katkeaa, sillä pääsen/joudun mennä töihin RuisRockiin, koska yritykseni Über Creative kuvaa festareilla haastisvideoita, sekä aftermovien. (Siitä tulee eeppinen!)

Mikäli kesä on yhtä sairaalloisen kuuma kuin viime vuonna, niin todennäköisesti vietämme paljon aikaa joko järven rannalla tai maauimalassa. Benkku tykkää todella paljon pomppia vedessä, eikä haluaisi nousta edes kylvystä pois. Toivottavasti moni muu haluaisi tehdä jotain muuta, sillä ainakin Kumpulan maauimalan taaperoallas oli suhteellisen tukossa viime vuonna 😀

Me olemme onnekkaita, sillä vaikka meillä ei ole kovinkaan suurituloisia työpaikkoja pystymme silti tekemään pieniä reissuja sinne tänne ilman, että pitää jokaista penniä venyttää. Tosin keittiö- ja vessaremppa kolkuttelee myös oven takana, mutta niihin ei ihan hetkeen ole varaa panostaa sitä määrää mitä niihin pitäisi panostaa. Tämänhetkinen tilanteemme on kuitenkin todella onnekas.

Mitä tehdä kesälomalla jos ei ole rahaa?

Tiedän, että monilla perheillä on tiukkaa ja varsinkin kesäloma-aikana raha on todella tiukassa, kun lapset eivät saa koulussa ruokaa joka arkipäivä. Tämä on todella perseestä ja toivoisin, ettei kukaan joutuisi olla tälläisessä tilanteessa. Onneksi ainakin PK-seudulla Sandis listaa paljon ilmaisia tapahtumia, missä lapsiperheet voivat viettää aikaa. Tämä ei ole mitenkään maksettu mainos, enkä saa tästä ilosanoman jakamisesta muuta kuin hyvää mieltä. Sandiksen jengi tekee todella arvokasta duunia kaivaakseen kaikki pienetkin tapahtumat jokaisen tietoon. Tälläiset sivustot ovat erittäin tärkeitä, sillä niin harva tapahtuma mainostaa itseään kovinkaan aktiivisesti.

Koska yhdenkään lapsen ei pitäisi jäädä pois hauskanpidosta, tarjoan minä mahdollisuuden saada kahden kuukauden kortin HopLopiin. Onneksi HopLopin toimiston väki ymmärsi huoleni ja lähti kahdella passilla mukaan tähän pieneen avunantoon. Kerro omasta tai ystäväsi tilanteesta, että miksi juuri sinun/hänen pitäisi saada nuo liput. Valitsen itse onnelliset voittjaat / voittajan tällä viikolla.

PS. Toivon, että tähän osallistuvat vain ne perheet jotka oikeasti ovat kusessa, kun koulut ovat kiinni. Jos teidän perheessä mietitään, että mennäkkö yhdelle pitkälle ulkomaanreissuille vai kahdelle lyhyelle, niin pyydän vilpittömästi, että älä osallistu tähän. Minua oikeasti vtuttaa jos sellaiset ihmiset vievät palkinnon niitä oikeasti tarvitsevilta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.