Mitä ostaa äitienpäivälahjaksi – Ideat hukassa?

äitienpäivälahja

                                                                                                         Yhteistyössä: Kauppakeskus Itis

Moni mies varmasti miettii kuumeisena, että mitä ostaa äitienpäivälahjaksi lapsensa äidille, tai omalle äidilleen. Itse painiskelin tovin saman ongelman kanssa ja löysinkin mielestäni toimivan ratkaisun. En paljasta sitä vielä tässä, koska tiedän, että J lukee näitä postauksia.

Mitä ostaa äitienpäivälahjaksi?

Yksinkertainen kysymys, mutta tähän on todella monimutkaisia vastauksia. Jos naispuolinen henkilö sanoo lahjaideoita kalastellessasi, että ”en mä tarvii mitään” älä usko sekuntiakaan. Jos et tuo mitään lahjaa, tulee hän muistamaan sen ikuisesti. Kuten Game of Thronesissa White King nosti kuolleet takaisin eloon, nostaa samalla tavalla puolisosi tämän vanhan kaunan vuosien takaa taas erittäin ajankohtaiseksi aiheeksi 😀 Tietenkin on erilaisia ihmisiä ja kaikki eivät oikeasti halua mitään materiaa, mutta joku muistaminen on silti hyväksi todettu tapa. Yksi vaihtoehto on antaa omalle äidille lapsenlapsi hoitoon ja samalla saat myös lapsesi äidille vapaa-aikaa? Nerokasta?

Lahjan ei tarvitse olla mitenkään maaginen, kunhan se on tunteella hankittu. Jos lapsesi / miehesi ovat askarteluiässä, voi helposti taiteilla jonkun upean luomuksen. Minä itse en tuohon lähde, sillä voin vilauttaa myöhemmin Instagramin puolella taitelijanlahjojani. Jopa kohta 2-vuotta täyttävä lapseni kyselee, että ”mikä tuo on?”, kun koitan piirtää hevosta/koiraa.

Jos olet yhtä käsi askartelemaan, niin esimerkiksi Itiksestä saa hyviä lahjahankintoja omalle ja lapsesi äidille. Esimerkiksi Pentikiltä Äiti/Mummo -muki on sympaattinen lahja, mistä äiti/mummo voi ryystää kahvinsa vaikka joka aamu, tai Suomalaisesta Kirjakaupasta Äidin muistojen kirja, missä on oivaltavia kysymyksiä joita esittää äidille, jotta tämä muistaisi oman lapsuutensa paremmin. Siinä olisi lapselle hauskaa luettavaa, kun tällä on omia lapsia.

Miehille lahjanostovinkkejä

Jos olet ostamassa lapsesi äidille jotain pientä hemmottelua niin kasvohoito on aina hyvä lahja. Yksi hyvä vaihtoehto on aina antaa äidille omaa aikaa esimerkiksi leffan merkeissä. Ravintolalahjakortti ja leffaliput kirjekuoreen, kehut miten hyvä leffa Marvel Endgame on ja voilá, sinulla on laatuaikaa lapsesi kanssa, sekä äidillä hieman omaa laatuaikaa, koska vaikka mitä tahansa ihmiset kommentteihin rutisee, jokainen ihminen tarvitsee omaa aikaa 🙂

äitienpäivälahja
Kuva on lähes kaksi vuotta vanha, mutta on silti mahtava kuva juhlistamaan äitienpäivää 🙂

Tästä linkistä näet muuten Itiksen liikkeiden äitienpäivän lahjaideoita, joista on varmasti apua äitienpäivän lahjahankinnassa.

Jos sinulla on jotain lahjaideoita, niin kerro ihmeessä 🙂 Uskon, että miehille lahjavinkit ovat tervetulleita 😀

5 thoughts on “Mitä ostaa äitienpäivälahjaksi – Ideat hukassa?

 1. Heidi Sakari says:

  Ihana postaus, tosin vaikka me äidit lahjoista tykätään niin mun mielestä paras lahja tällä hetkellä olisi kahdenkeskinen aika. Sitä on aivan liian vähän kun on pieniä lapsia 🙂

 2. Hola says:

  Kasvohoito hyvä idea! Toinen joku hieronta. Muki lapsen kuvalla. Sarjakortti tanssitunneille/jumppaan/pilatekseen mistä kukakin tykkää. Joku brunssi tai jotain muuta kivaa järjestettyä tekemistä esim. piknik. Vaikka lahjat on kivoja niin itse vaikuttuisin varmaan eniten lahjasta, joka itse järjestetty. Lisäksi siitä saisi nauttia koko perhe. Leffa-ilta puolison kanssa olis kans kiva, jos lapsen saa jätettyä hoitoon. Ja tietenkin kauniit kukat kelpaa aina 😊

 3. Janne says:

  Äitienpäivälahja on haastava tapaus vähän samaan tyyliin kuin isänpäivälahjakin… joka vuosi se pitäisi ainakin puolisolle kyetä hankkimaan ja sama ongelma toistuu hyvän idean keksimisessä 🙂
  Äidin valokuvista piirretty karikatyyritaulu toimii siinä tapauksessa, jos on varma hänen huumorintajusta ja kyvystä nauraa itselleen. Tauluun voi vaikka upottaa mukaan edellisien vuosien osuvimpia tai pahiten pieleen menneitä lahjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.