Mitä haluaisit kysyä nuoren lapsen isältä – Kysy anonyymisti, faija vastaa

Mitä haluaisit kysyä nuoren lapsen isältä? Mietityttääkö sinua jokin asia, mitä et uskalla / pysty kysymään oman lapsen isältä, tai lähipiirissäsi olevilta isähahmoilta? Minulta on kysytty mitä erikoisempia kysymyksiä some-kanavissa, sekä blogin kommenttiosioissa. Tästä tuli mieleen tarjota teille oikeasti vastauksia vailla oleville ihmisille saumaa tykittää kysymyksillä mistä tahansa.

Nyt sinulla on siis oiva tilaisuus saada vastaukset askarruttamiin aiheisiin aina lapsenkasvatuksesta miesteniltojen salaisuuksiin. Vastaan mielelläni mahdollisuuksien mukaan täysin rehellisesti, mutta bro-codea rikkomatta. Jonkin rajan kyllä kysymyksiin vastaamisiin vedän 😀

Kerro mitä haluaisit kysyä nuoren lapsen isältä.

Voit jättää vastauksen anonyymisti joko tämän postauksen kommenttikenttään tai Instagramin inboxiin. Tai jos et halua piilotella nimimerkin takana, niin voit myös kommentoida sen Facebook-sivun postaukseen.

isä ja poika

 

2 thoughts on “Mitä haluaisit kysyä nuoren lapsen isältä – Kysy anonyymisti, faija vastaa

  1. Jesse Kronqvist says:

    Moi! Näin nuorempana koti-isänä ihan ajattelin kysäistä että onko sinun kaveriporukka muuttunut radikaalisti isäksi tultuasi? Olen 22- vuotias ja olen ollut nyt noin vuoden 1- vuotiaan tyttäreni kanssa kotona kun puoliso valmistuu koulusta. Olen huomannut kuitenkin että ei enää oikein ole ollut kiinnostusta viettää aikaa tiettyjen kavereiden kanssa mikä on ollut rankkaa omalle hyvinvoinnille sillä tuntuu hyvin yksinäiseltä useasti. Siis ei varmaan kovinkaan montaa parikymppistä koti- isää löydy ja sen kyllä huomaa neuvoloissa yms. ihmisten ilmeistä kuinka järkyttyneitä he ovat kun kerron olevani lapsen kanssa kotona

  2. Kari says:

    Moi Jesse! Mulla on jo kaksi aikuista ja kaksi kouluikäistä (7 ja 10v) lasta. Voin kokemuksesta sanoa että ne parhaimmat kaverit pysyy kyllä mukana ja varmasti saat uusia kavereita joilla on lapsia. Ajatusmaailma muutuu tietysti kun kaverit on menossa sinne sun tänne ja itse et varmaan pääse joka paikkaan mukaan. Ajateleppa sitten kun kaverisi saavat ne ensimmäiset lapset niin sulla on jo paljon kokemusta lapsesta tai lapsista! Voit siinä sitten vähän antaa neuvoja kun istutte iltaa miesten kesken. Tsemppii nuorelle isälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.