Menovinkki: Viikonloppupuuhaa taaperon kanssa

On aivan mahtavaa, että eri kaupungit järjestävät tapahtumia nuorille lapsille, johon on jokaisen mahdollista osallistua rahatilanteeseen katsomatta. Joten jos etsit viikonloppupuuhaa lapsellesi niin tässä vinkki:

Olimme eilen aamulla Helsingin Myllypuron Liikuntamyllyssä Liikuntahulinoissa, missä on lapsille todella paljon tekemistä ikään tai kokoon katsomatta. Erilaisia pisteitä on lukuisia aina pallonheitosta liikkuvaan kiipeilyseinään ja pomppujuoksumatosta esterataan. Täällä lapset pääsevät purkamaan energiansa, sekä liikkumaan vapaasti isossa tilassa.

Olemme käyneet aiemminkin kyseisessä tapahtumassa, mutta tämä kerta oli Benkun mielestä huomattavasti kivempi, sillä kundista on tarhan alettua tullut paljon rohkeampi ja hän haluaa tehdä jatkuvasti kaikkea uutta. Yhtenä uutena suosikkina Benkulle nousi keppihevosella ratsastus. Äitillä oli hauskaa, mutta pallo kädessä yksin seisomaan jäänyttä isää ei kauheasti huvituttanut (ennen kuin näki miten iloinen lapsi oli).

Pallo ei voinut vähempää kiinnostaa 😀
Mutta lopuksi pallon heittely ja potkiminen vei voiton keppihepoista!

Suosittelen kaikille piipahtamaan oman kaupungin järjestämissä lapsiriehoissa, vaikka ne eivät erikoisilta vaikuttaisikaan. Monia voi yllättää se, että esimerkiksi lapsista on todella siistiä juosta juoksurataa pitkin vaikka he eivät sitä aiemmin olekkaan tehneet. Tai vaihtoehtoisesti heistä on kiva roikkua renkaissa pää alaspäin.

Osallistukaa siis viikonloppuisin kuntanne mahdollisiin tapahtumiin mikäli se on fyysisesti mahdollista, sen sijaan, että katsoisitte aamulla vain piirettyjä. Lapset saattavat saada kiksejä harrastuksiin näistä tapahtumista 🙂

Me ainakin aiomme etsiä viikonloppupuuhaa aamupäiville aina kun se on mahdollista.

Liikuntamyllystä suuntasimme Stockmannin jouluikkunan luokse, mikä ainakin Benkun silmiin oli yksi hienoimmista jutuista mitä hän on nähnyt 🙂

Tsekkaa muuten myös faijahommia-kauppa, mistä voit ostaa itsellesi ja lapsellesi vaatteita riehumiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.