Lapsen synttäreiden järjestely

Meillä on edessä toukokuun puolella Benkun 1-vuotis synttärit, joita joudutaan miettiä jo nyt.

Tarkoituksena meillä on ostaa joku tyylikäs ja astetta hienompi kakku, sekä tarjoilu muutamalle kymmenelle hengelle. Tilat meillä on jo hallussa, sillä meidän kadulla on isot seurakunnan tilat, mihin kaikki mahtuu ja sielä on piha missä pienemmät lapset voivat leikkiä.

Aloin miettimään, että jossain vaiheessa alkaa Hoplop, Rush yms synttärit tulla ajankohtaiseksi ja olen kuullut urbaania legendaa, että lapset käyvät hieman kierroksilla yllämainittujen synttäreiden jälkeen kaiken sen karkinsyönnin ja riehumisen johdosta. Odotan innolla noita hetkiä.

Nyt kuitenkin huomasin, että yksi yritys yrittää muuttaa perinteisiä ”järjestä-ne-itse” -tyylisiä, sekä spketrin ääripään; Hoplopin kaltaisia synttäreitä. Ideana heillä on tarjota Helsingin keskustasta isoon tilaan järjestettävät synttärit ilman sokerintäytteisiä tarjoiluja ja turhaa stressiä. Tämä on todella tervetullutta kilpailua synttäri-skeneen. Yritys on vasta joukkorahoitusvaiheessa, mutta toivon lämpimästi, että tämä lyö itsensä läpi ja laajenee myös muihin kaupunkeihin. Ja ei, en saanut tästä mitään hyödykkeitä tai rahaa. Minusta on vain mukavaa nostaa esiin upeita yrityksiä, sillä tiedän itsekin yrittäjä-elämän valinneena, mitä vaatii, jotta saa yrityksensä toimimaan.

Lue lisää Kesti ja Kekkeri -synttäreistä tästä linkistä.

Ja jos tiedät jonkun aivan mielettömän kakkukeisarin PK-seudulta, kuka tekee custom-kakkuja sopuhintaan niin tägää hänet vaikka Instagramin tai Facebookin kommenttikenttään.

2 thoughts on “Lapsen synttäreiden järjestely

  1. Katri/ Kotona ja kaupungilla says:

    Kiva, että löytyy vaihtoehtoja. Muualla kuin kotona järjestettävät juhlat ovat helpotus monessa mielessä. Meillä ei tosin vielä ole kaverisynttäreitä pidetty niin ollaan vain kotosalla lähisuvun kanssa vietetty lapsen synttäreitä.

    Tosin itse lapsena olisin varmasti pettynyt synttereillä jossa ei ole nannaa tarjolla. Meillä se oli se synttäreiden kohokohta kun herkuteltiin. Mutta on tosi kiva, kun on nykyään kaikenlaisia teemajuttuja ja liikunnallista puolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.