Kysymyksiä roadtripistä taaperon kanssa – Faija vastaa

Kirjoitin tänne blogiin muutaman eri postauksen meidän roadtripistä Legolandiin muutaman pysähdyksen kautta. Teidän kiinnostus roadtripistä oli todella suurta ja kysymyksiä on tullut joka suunnalta. Tässä on vastauksia muutamiin kysymyksiin:

Onko Muumimaailmassa ja Legolandissa tekemistä 2-vuotiaalle?

Kyllä.

Molemmista löytyy tekemistä perheen pienimmillekin, sillä ainakin meidän kundi oli todella iloinen molemmissa paikoissa. Muumimaailmassa lapset tykkäävät varmasti tutkia Muumitaloa, muita rakennuksia sekä ihmetellä Muumi-hahmoja. Tämän lisäksi sieltä löytyy myös ranta, jossa voi kesähelteillä käydä uimassa.

Legolandissa meidän kundi viihtyi parhaiten Duplo-maassa ja nautti rakennella hökötyksiään pienessä leikkihuoneessa. Tämän lisäksi Lego-pienoismaailma kiinnosti todella paljon. Erityisesti farmi missä kuuluu kaiuttimista Piippolan vaari -laulu. 😀

Onko 2200 kilometriä liian pitkä matka ajaa autolla viikossa taaperon kanssa?

On ja ei. Meidän viimeisen päivän etappi Kööpenhaminasta Tukholmaan oli ehkä aavistuksen liian pitkä Tukholman päädyn tietöiden ja ruuhkien takia. Siihen päälle kun laitettiin vielä kuurottaiset rankkasateet, niin matka hidastui entisestään. Muuten matka meni aika leikiten. Ajoitettiin suurin osa ajoista Benkun päikkäreiden ajaksi, jotta matka menisi joutuisammin.

Kysymyksiä Benkun vaatteista reissun aikana

Sain teiltä todella paljon viestejä Benkun vaatteista, joita reissun aikana kuvista näkyi. Ne olivat lähes kaikki Lindexiltä. Olemme tykästyneet todella paljon heidän vaatteisiin sillä ne kestävät kovaakin käyttöä ja ovat hienoja. Bamse-nalle -kuosiset vaatteet olivat aika relevantteja reissun aikana.

Myös maailmanpelastaja-minää tyydyttää heidän tuotteet sillä tällä hetkellä jo 80 % Lindexin lastenvaatteista on valmistettu kestävää kehitystä tukevista materiaaleista, esim. GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Lindexin tavoitteena on, että luku olisi 100 % vuoteen 2025 mennessä.

Jopa faija on innostunut näistä vaatteista 😀

Oliko roadtrip parempi kuin lomamatka yhteen kohteeseen?

Oli ja ei.

Tottakai yhdessä kohteessa oleminen on helpompaa ja vaivattomampaa. Usein silloin rentoutuukin enemmän, mutta tämä reissu oli todella onnistunut. Nähtiin pari pientä kaupunkia missä tuskin muuten oltaisiin ikinä käyty. Odense ja Jönköping olivat itselle ehkä tämän reissun yllättävimmät asiat. Roadtripillä päästiin näkemään siis huomattavasti enemmän, kuin lentämällä yhteen kohteeseen. Uskon, että tullaan varmasti tekemään tällainen uudestaan tulevaisuudessa, sen verran paljon tykkäsimme meidän roadtripistä

 

One thought on “Kysymyksiä roadtripistä taaperon kanssa – Faija vastaa

  1. Kirsi says:

    Mekin tehtiin roadtrip, tosin kahden lapsen kanssa (2,5 vee ja 6 vee), vajaa kolme viikkoa ja kilometrejä tuli kai jotain lähemmäs 6000. Enimmäkseen oli hauskaa 😉 kyllä se vanhemmilta enemmän vaatii kuin yhteen kohteeseen suunnattu lomareissu tietysti, mutta molemmissa on puolensa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.