Koska lapsi on tarpeeksi vanha seurustelemaan?

Mitä olen tehnyt? Olenko kasvattanut pienen casanovan ja pelimiehen?

Koska lapsi on tarpeeksi vanha seurustelemaan?

Me kuuntelemme Benkun kanssa yleensä radiota, kun menemme tarhaan autolla. Koska uskon, että katu-uskottavuuteni omista street-tanssi -ajoista yms on vielä huipussaan, räppään usein biisien mukana. Se ei tarkota etten olisi enää gangsta, vaikka hetki sitten olin vaihtanut vaipat ja pessyt kakat pois lapsen pyllystä.

Eräänä sateisena aamuna kun katu-uskottavuuden maksimoiva hybridi Toyotani äänettömästi kurvasi pois vantaalaisen rivitalomme parkkipaikalta, kuului biisistä Gettomasan – Muijii stadis, jossa sanat menee näin: Mul on muijii stadis. Mä käyn siel mun duunin takii ja aina ku mä tuun iltasin ne on mun luurissani ja ainaki mun mittaril niist on aika kuumii pari. Mul on muijii stadis, jeh
Mul on muijii stadis, jeh.

Tulkitsin tämän jopa artistia paremmin autoni takapenkillä istuvalle kohta 2-vuotta täyttävälle pellavapäälle. Kundi vastasi tähän ”mu on muijii”. Joudun pyytämään Benkkua toistamaan mitä sanoi ja tämän toistettua sanat kysyin, että ketä muijii?

Yleensä kun puhutaan Benkun tarhakavereista ja hoitajista hän listaa kaikki nimet aina lähes samassa järjestyksessä. ”Oona, oopi (Roope), Eva, Thoma(s), (R)iika, Mainu (Marjut). Tällä kertaa kuitenkin Roopen ja Thomaksen nimet jäivät pois tuosta listasta. Mietin hetken päässäni, että eihän se nyt hitto voi olla noin kartalla asioista ja pyysin toistamaan nuo nimet. Sama toistui ja sieltä tuli pelkästään naisten ja tyttöjen nimiä.

Koska lapsi on tarpeeksi vanha seurustelemaan? Pitääkö tässä alkaa jo huolestumaan? 😀

Ennen kuin lynkkaatte minut, toivottavasti tajuatte, että tämä postaus on tehty aavistuksen kieli poskella ja kaikki on varmasti sattumaa, mutta kyllä faijalta tipahti leuka melkein lattiaan 😀

Onko teidän lapset yllättäneet teidät sanomisillaan tai täydellisesti ajoitetuilla teoillaan? Kerro kommenteissa omat kokemuksenne 🙂

Tutustukaa myös verkkokauppaan, missä on tarjolla muunmuassa tyylikkäitä FAIJA -college-paitoja. Paita itsessään huokuu jo seksikkyyttä ja mittarit suorastaan räjähtää, kun se kietoutuu dad-bodyn ympärille! Verkkokauppaan tästä linkistä.

Faija collegepaita isälle | Valkoinen

Gettomasan biisiin pääset tästä linkistä.

 

 

 

2 thoughts on “Koska lapsi on tarpeeksi vanha seurustelemaan?

  1. Kirsi says:

    Heheh, pisti hymyilyttämään tämä 😁 oma 2-vee rakastui palavasti isosiskonsa (6-vee) ystävään, ja niin vaan yöllä kuuntelin kun pikkumies unissaan toisteli tämän ystävän nimeä tovin jos toisenkin…! Näitä tapauksia on enemmänkin mutta tämä huvitti mammaa erityisesti… nuorena pitää näemmä aloittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.