Kesätekemistä faijalle ja taaperolle?

Taaperolle tekemistä kesällä? Faija tarvitsee nyt vähäsen apua 😀

Mitä te muut 1-vuotiaan lapsen vanhemmat touhuatte kesäisin? Onko teillä jo koko kesän kalenteri buukattu, vai vedätte extempore piknikit lähirannalle? Onko taaperolle olemassa jotain kalenteria, että mitä voi tehdä?

Itsellä on yrittäjänä työtilanteesta riippuen noin kuusi viikkoa lomaa ja kuumeisesti koitan pähkäillä, että mitä ihmettä tuon energiapakkauksen kanssa voikaan tehdä? Onko soveliasta mennä maauimalaan ja hyppää tandem-pommi kympistä? Sopiiko isä&poika -suppaus yksivuotiaalle taaperolle? Saako Linnanmäellä mennä vuoristorataan kahdestaan? Onko Lintsillä hyviä laitteita mihin voidaan mennä kahdestaan tai kolmistaan jo J uskaltautuu mukaan? Joko voi viedä Rushin trampoliinipuistoon hyppimään?

Kesän aikana tullaan varmasti viettämään paljon aikaa ulkona ja varsinkin heinäkuun alkupuolella käydään tarkastamassa Hesa Cup lähikentillä ja Töölön Pallokentällä, sillä tuo jätkä rakastaa futista. Kun TV:ssä näkyy pallo, niin kaikki liike pysähtyy, osoitetaan sormella TV:tä ja sanotaan ”pha…pha”, eli pallo 😀 Myös TV:stä alkavat jalkapallon MM-kisat ovat varmasti Benkunkin mieleen. Elokuun alussa pitää mennä katsomaan myös ystävieni peliä Telia 5G areenalle. Se on varmasti jännittävää taaperolle todella jännittävää 😀

Uiminen kiinnostaa faijaa. Minkä ikäisenä olette vieneet lapsia veteen, jos ette ole käyneet uimakoulussa vauvan kanssa? Oletteko käyneet järvessä, lammessa, meressä vai ihan altaassa? Miten pitää uimiseen varautua? Taaperolle kelluntapuku, uimarengas, uimajututkäsiin, sup-laudan päälle rantaviivassa? SPF 100 -rasvaa joka puolelle, UV-vaatteet niskaan, hellehattu päähän ja mielellään varjossa vai voi mennä vähän vapaammin?

Mitenkäs esimerkiksi puistot? Onko niissä olemassa jotain ohjelmaa reilu vuoden ikäiselle? Siis muutakin kuin hiekansyömistä ja tuijottelua? Onko niissä ilmaista ja ohjattua toimintaa?

Tiedän, että tässä on iso liuta kysymyksiä, mutta jos te pystyisitte auttamaan minua, niin minä voisin puolestaan kasata omat suositukset heinäkuun aikana tehdyistä jutuista ja auttaa muita. Elokuussahan meillä alkaa tarhan harjoittelu, niin siinä on aivan tarpeeksi tekemistä sille kuulle. Kesäkuu puolestaan menee nopeasti ohi, sillä työt loppuvat vasta kuun lopussa ja tässä on tulossa Juhanus, sekä lapsettomat häät Tukholmassa.

Kesä on kyllä upeeta aikaa. Miettikää miten paljon positiivisimpia me olisimme jos tälläistä olisi esimerkiksi puolet vuodesta.

4 thoughts on “Kesätekemistä faijalle ja taaperolle?

  • Marie-Elise says:

   Heh. Joo. Eipä ole Siipien voittanutta! 🙂

   Mut joo, hyvä postaus, ja samoja juttuja itsellä mietinnässä! Meillä menossa leikkipuistoturnee, ja ollaan kyllä kivasti yllätytty siitä, miten paljon laitteet vaihtelee puistoittain. Ja Helsingin seudullahan taidetaan useissa leikkipuistoissa tarjota kesäisin lounasta lapsille?

   (Vinkki: kommentointi ei oikein toimi? Mulla käytössä Mac ja Chrome. )

   • Faijahommia says:

    Joo kai täällä vielä tuo lounasmeininki on voimissaan. Pitääpä perehtyä 🙂

    Ihan hyvin sun kommentointi toimii 🙂 Olen vain hidas hyväksymään niitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.