Joulun valmistelut meidän perheessä

                                                                Kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplace kanssa.

Joulun valmistelut meidän perheessä

Arvon lukijat. Se olisi joulukuu ja enää reilu kolme viikkoa, niin saa avata lahjat! Me otettiin pieni varaslähtö tänä vuonna joulun valmisteluun meidän perheessä ja alettiin koristelemaan kuusta jo alkuviikosta. Pipareita ollaan koristeltu jo pariin otteeseen ja lahjoja on hankittu etukäteen.

On mahtavaa, kun tuo kundi ymmärtää tänä vuonna joulun päälle ja odottaa jo innolla esimerkiksi joulupukkia. Benkku on ollut myös todella fiiliksissä meidän joulukuusesta ja käy vähän väliä katsomassa koristeita, sekä ihmettelemässä kuusen alla olevaa tonttua. Pipareiden koristelu oli hänen mielestä myös todella hauskaa. Faijaa ei tosin naurattanut, kun huomasin, että hän veti m&m -pussista karkkeja suoraan suuhun, eikä piparin päälle 😀 Kokeile siinä sitten laittaa sokeripäissään oleva 2,5-vuotias nukkumaan. Tällä tavalla joulun valmistelut menee meidän perheessä.

joulun meidän perheessä joulun meidän perheessä

Itselle pyhät ovat loistava hetki ottaa happea, rentoutua, syödä hyvin ja katsella telkkaria. Perinteenä on ollut myös katsoa Viaplaylta boxing dayn futiskierros. Siihen nähden tämä kaupallinen yhteistyö Viaplayn kanssa osui omalle kohdalle aika nappiin. Olen ollut tilaaja jo vuodesta 2016, kun he saivat futiksen lähetysoikeudet. Futiksen lisäksi sieltä tulee itselle loman aikana aika maistuvia elokuvia, kuten Avengers: Endgame, Hobitit (näitähän ei ole vielä nähty liian monta kertaa), sekä Aladdin. Nyt kun tätä listaa kattoo, niin onneksi joululomani on pari viikkoa 😀 Ja aina löytyy vielä yksi, mitä pitää katsoa. Sarjoissa esim Blacklist oli minulle sellainen. South Parkista puhumattakaan, josta muuten löytyy 23. kausi Viaplaysta. Aina iltaisin päässä kuuluu ääni: Vielä yksi!

Jos en kerkeä katsomaan tuosta listasta jotain leffaa loman aikana Suomessa, niin täytyy ladata offlineen, jotta voi katsoa niitä lennolla, kun lähdemme tammikuun alussa perheen kanssa talvilomalle. Dubaihin lentää kuusi tuntia, niin pitää ladata sinne joka tapauksessa omien katsottavien lisäksi myös Benkulle kaikkia Disneyn piirettyjä, niin hän pysyy ainakin osan lennosta paikallaan. Tämä toimii myös paikoissa missä ei ole nettiä tai se ei toimi niin hyvin kuin pitäisi. Offlinesta lataus ja voit katsoa sen missä vaan 🙂

joulun meidän perheessä

 

 

Vilpittömästi suosittelen ostamaan tämän ainakin pariksi kuukaudeksi joululahjaksi, sillä se viihteen määrä mikä palvelussa tulee on ihan älytön. Pikku bonusvinkkinä sanottakoon, että loppukuusta on tulossa Quentin Tarantinon viimeisin mestariteos Once upon a time in Hollywood ensin ostettavaksi ja sen jälkeen vuokrattavaksi. Kotona se on aavistuksen helpompi katsoa, sillä jos joudut juosta vessaan, kuten minä leffateatterissa, voit painaa pause-nappia, etkä missaa mitään.

joulun meidän perheessä

PS. yksi onnekas teistä voittaa itselleen 2kk:tta ilmaista katseluaikaa Viaplayn Leffat ja Sarjat – paketin pariin. Kommentoi, että mikä on sinun suosikki leffa, tai sarja Viaplayn valikoimista esim Facebookissa, Instagramissa, tai blogin kommenttikentässä, niin olet mukana arvonnassa. Jos Viaplayn tarjonta ei ole sinulle vielä tuttua, niin katso tästä linkistä laaja tarjonta.

Tässä vielä ohjeet kilpailun sääntöihin.

Antoisia leffa- ja sarjahetkiä kaikille Viaplayn parissa.

Me aletaan nyt katsomaan perheen kesken uutta Dumboa ja lopetetaan kun ensimmäinen itkee. Veikkaan, että se ei ole Benkku.

joulun meidän perheessä

4 thoughts on “Joulun valmistelut meidän perheessä

  1. arto merenkivi says:

    joskus oli kanavapaketissa nickledon ja täältä tuli blaze ja monsterikoneet mikä oli pojan suosikki mutta tuntui tulevan telkusta liian harvoin. sisko oli saanut 2kk kokeilun ja tämän lapset innoistuivat myös blazesta.

    itse varmaan katsoisin myös nuo mainitsemasi hobitit uusiksi ja mortal engines myös kiinostaisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.