Jääkö treenikerrat välistä laiskottelun takia?

Jääkö treenikerrat välistä laiskottelun takia? Itse syyllistyin jossain vaiheessa aivan liikaa tuohon samaan. Mikä tahansa tekosyy riitti siihen, että skippasin treenit ja se kyllä näkyy nyt. Leuat eivät mene yhtä lennokkaasti, kun ennen, sillä voimatasot ovat tippuneet samalla, kun luvut vaa´assa ovat nousseet. Oman osansa teki lapsen tarhaanmeno, sillä olin on/off -suhteessa sairasloman kanssa reilut puoli vuotta.

Pientä motivaatiobuustia omaan treenaamiseen antoi, kun kävimme yritykseni, Über Creativen kanssa kuvaamassa FAST Finlandille mainosta Malagassa, jonka päätähtenä oli paralympiaurheiluja Leo-Pekka Tähti. Mies jolla on aavistuksen isompia esteitä, kuin minulla treenaa ihan älyttömällä intensiteetillä, eikä turhista valittanut. Itse valitan jos vähän väsyttää tai ei ole aikaa käydä treenaamassa, koska pitäisi katsoa viimeisin jakso jostain sarjasta Netflixistä. Helvetti miten tyhmä tekosyy, sillä sen pystyy katsomaan koska vaan.

Nyt onneksi itse heräsin uudestaan treenaamaan ja liityin takaisin vanhalle salilleni, missä on jatkuvasti joku valmentamassa, sekä katsomassa, etten laiskottele tai jauha kakkaa treenikaverin kanssa. Kävin tuossa vuoden vaihteessa ja alkukeväästä tavallisella salilla, mutta en oikein saanut itsestäni kaikkea kapasiteettia irti. Tuntui, että vedin vain puolivaloilla, enkä antanut lähellekkään 100%. Nyt kun taas crossfit-treenit alkoivat, jokaisen treenikerran jälkeen tuntuu siltä, että annoin kaikkeni treeniin. Se on ihan hiton hyvä fiilis.

Olen saanut ihan älyttömästi uutta virtaa myös arkeen, kun treeni kulkee. Siitä tulee henkisesti, sekä fyysisesti hyvä fiilis 🙂 Kaikki te kyllä tiedätte sen tunteen, kun on jättänyt kaikkensa salin lattialle tai lenkkipolulle ja palautuminen alkaa. Se hyvän olon tunne antaa energiaa pitkäksi aikaa.

Näin jälkikäteen sitä miettii, että miten tyhmä sitä olikaan, kun pienikin tekosyy riitti jäämään kotiin, sen sijaan, että olisi 90minuutiksi käynyt kääntymässä salilla tai lenkkipolulla.

Jääkö treenikerrat välistä – Katso pieni motivaatiobuusti videosta ja muuta tilanne.

Katso Leo-Pekan video ja kerro FB:ssä tai IG:ssä kommenttikenttään, että kuka on kovin tuntemasi treenaaja, kenen pitäisi vähän skarpata tai miksi sinun pitäisi saada tuo paketti. Arvon FAST tuotepaketin, joka sisältää muunmuassa kaksi laatikkoa proteiinipatukoita (HIT ja VEG), proteiinipannukakkumixin, laktoosittoman hera -pussin, sekä sheikkerin (arvo noin 115€) kaikkien vastaajien kesken. Palkinto on siis aika jäätävä!

Yhteistyössä: FAST Finland

One thought on “Jääkö treenikerrat välistä laiskottelun takia?

  1. Abdullah K says:

    Itselläkin pienten lasten faijana on jäänyt treenikerrat kyllä hävettävän vähiin. Joskus onnistuu salilla käynti, joskus lenkit. Rutiini puuttuu.

    Siispä ilo irti arki- ja hyötyliikunnasta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.