Isän ja äidin laatuaikaa Tukholmassa

Nyt vasta pääsen kirjoittamaan tätä postausta viime viikon viikonlopusta. Ollut hieman hektinen viikko. Ehkä se on seurausta viime viikon kaksinkeskeisestä laatuajasta Tukholmassa.

Olimme siis viime viikon viikonloppuna Tukholmassa J:n serkun häissä ja samalla saimme veittää laatuaikaa kahdestaan ilman Benkkua. joka jäi minun vanhemmille perjantaista sunnuntaihin asti hoitoon. Tämä viikonlopun pieni breikki teki kyllä hyvää vaikka ajallisesti emme olleet edes kahta kokonaista vuorokautta pois.

Viime viikon perjantaina siis menimme lentokentälle vasta iltasella, sillä koneen piti lähteä kahdeksan jälkeen, mutta minun tuurini tuntien, niin lento oli tunnin myöhässä. Kun vihdoin pääsimme Tukholmaan, otimme lentokenttäbussin kentältä ja asemalta oli 10min kävely hotellille.

Hotelliksi meille valikoitui Hobo -niminen hotelli ja se oli ihan huikea. Hotelli sijaitsi kauppakeskus Gallerian yhteydessä ja siinä oli iltasin drinkkibaari aulassa. Me emme tietenkään jaksaneet mennä nautiskelemaan vaan menimme melkein suoraan nukkumaan 😀

Aamulla käytiin syömässä todella hyvä aamupala hotellin aulassa. Ihan mielettömän hyvää ruokaa, vaikka eri ruokalajeja ei ollut paljoa, mutta laatu korvasi tässä tapauksessa määrän ja kaikki oli luomoa. Aamiaisen jälkeen suuntaismme kaupoille ostamaan minulle kauluspaitaa, sillä edellinen oli kutistunut vaatekaapissa, Samalla NK-tavaratalosta lähti aleista mukaan todella paljon muutakin, joten kalliiksihan nuo häät tulivat.

Häistä voit lukea lisää tästä linkistä, sillä se ei ollut kaksinkeskeistä laatuaikaa, vaan paikalla oli juhlistamassa meidän lapsivapaata viikonloppua 150 muutakin ihmistä.

Häiden jälkeisenä aamuna aamiaisen jälkeen suuntasimme taas kylille pyörimään ennen check-outtia. Oli kiva vain kävellä Tukholman katuja ja nautiskella toistemme seurasta, vaikka aikaa ei kovinkaan paljoa ollut. Tämä taas muistutti, että kun muuttorumbamme on kuukauden päästä ohi, niin pitää viedä Benkku isovanhemmille hoitoon ja pitää kahdenkeskeistä laatuaikaa. Olivat ne sitten pelkkiä leffailtoja tai pidemmän kaavan ravintolaillallisia, niin molemmat on parisuhteen kannalta erittäin tärkeitä ja tervetulleita.

Lapsen kanssa se kahdenkeskeinen laatuaika hieman jää vähälle, sillä lapsi vie niin paljon aikaa ja kundin kanssa on niin huikeeta touhuta. Siihen kyllä pitää ottaa pieni muutos ja lähteä vaikka kahdestaan leffaan kun Benkku on nukahtanut. Pyytää vaikka J:n tai minun vanhemmat tänne siksi aikaa hengailemaan. Tapoja on monia 😀

Miten te olette ratkaisseet kahdenkeskeisen laatuaikaongelman? Onko teillä jokin tietty päivä, että silloin menette treffeille kahdestaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.