Isä ja poika -viikonloppu – Laatuaikaa kahdestaan

Viime viikonloppu oli kyllä huikea. Isä ja poika -viikonloppu teki hyvää meille molemmille 🙂

Olimme kahdestaan torstaista sunnuntai-iltapäivään, sillä J lähti ystäviensä kanssa Kööpenhaminaan moikkaamaan siellä asuvaa ystäväänsä. Emme ole olleet kundin kanssa koskaan näin pitkää aikaa kahdestaan.

Isä ja poika -viikonloppu

Meillä oli todella hauska ja tapahtumarikas isä ja poika -viikonloppu, sillä kävimme Linnanmäellä aamupäivästä, pelasimme futista, kävimme eväsretkellä lähellä sijaitsevan urheilupuiston penkeillä katsomassa kun lapset urheilivat. Koko viikonlopun ajan Benkku totteli minua erittäin hyvin ja käyttäytyi täydellisesti. Yleensä meillä on pitkien yhdessäolo-aikojen kanssa mennyt vähän napit vastakkain, joten siitä syystä tämä oli minulle eräänlainen erävoitto.

Lintsille pääsimme J:n serkun työpaikan siivin, sillä siellä varattuna 10-13 koko Linnanmäki vain saman yrityksen työntekijöille, sekä heidän läheisilleen. Linnanmäellä taas huomasi, että lapset riemastuvat todella erikoisista asioista. Muuten Benkku oli ihan normaali itsensä ja tykkäsi olla laitteissa yms,  mutta kun kävelimme pois kohti portteja, hän huomasi kaksi järjestyksenvartijaa Lintsin sinisissä työvaatteissa, alkoi hän nauramaan näille: ”Isi katso, hassun näköisiä poliiseja, mihin ne menee!?”  😀 Tämä ei tapahtunut vain yhtä kertaa, sillä todella lyhyellä matkalla näimme kolme parivaljakkoa. Koitin pidätellä naurua ja vauhdittaa askelia, mutta kiinni jäätiin ja pari noista kuudesta henkilöstä antoi aika pahaa katsetta. Taisi olla duunareilla huono päivä…?

Benkkua se ei haitannut, sillä hän jaksoi nauraa näille vielä autolle päästyä.

Isä ja poika -viikonloppu

Oli myös todella kiva huomata, että toukokuussa Benkulle lahjaksi ostama potkupyörä on nyt täydellisen kokoinen hänelle. Sillä mentiin yhteensä noin 4km lauantain aikana ja faija joutui välillä nopeuttaa askelta, jotta pysyi perässä. Onneksi on jo suojatie-etiketit hallussa ja tietää milloin pitää pysähtyä katsomaan tuleeko autoja, ihmisiä, pyöriä tms. Katsotaan miten käy huomenna, kun pitäisi poistua päiväkodista parin kilometrin matka.

 

Isä ja poika -viikonloppu

Jaagabaabo, eli jalkapallo, eli futis oli myös iso osa viikonloppua ja sehän kelpasi minulle. Kuvassa näkyvä pallo on aikuisten pelipallo, minkä hän löysi pihaltamme. Benkku ei halunnut pelata enää lasten pallolla sen jälkeen, kun hän huomasi ettei isommat pojat pelaa samanlaisella Supertele -merkkisellä pallolla kuin hän. ”Tahdon ison pojan pallon” hän tivasi koko lauantai-iltapäivän 😀

Mahtui tähän viikonloppuun muutakin, kuin pelkkiä onnistumisia. Sunnuntaina tapahtui asia, mitä en ole koskaan Benkun nähnyt tekevän, eli kundi skippasi päiväunet ensimmäistä kertaa. Noin tunnin sängyssä pyörimisen alkoi pieni känkkäränkkä-show, mutta se meni onneksi nopeasti ohi, kun mentiin pelaamaan jalkapalloa ja juomaan Nallen suklaakaurajuomaa.

Toivottavasti J reissaisi useammin pitkiä viikonloppu-reissujaan, niin päästäisiin olemaan kundin kanssa ihan kahdestaan taas 🙂

Onko teillä isät olleet lapsen kanssa pitkiä aikoja kahdestaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.