Isä & poika -laatuaikaa

Voiko olla enää parempaa, kuin isä ja poika -laatuaikaa. Varsinkin kun tänään oli upea päivä! Aurinko paistoi koko päivän, jäätelö maistui aivan sairaan hyvältä ja mikä parasta; saatiin olla Benkun kanssa kahdestaan lähes koko päivä, kun J lähti siskojen ja äitinsä kanssa katsomaan ensin Mamma Miaa ja siitä ystävänsä läksiäisiin.

Ohjelmassa tänään oli paljon kävelyä, pallon potkimista, koirien ja lintujen ihmettelemistä, uusien äännähtelyiden oppimista, sekä paljon paljon muuta. Tottakai pysähdyttiin välillä nautiskelemaan vähän välipaloja ja juotiin todella paljon vettä. Olen todella ihmeissäni, että tuo kundi jaksoi heilua kanssani koko päivän, sillä lepoa meillä ei kauheasti ollut 😀 Taisi poika tietää jo heti aamusta, että tänään tullaan touhuumaan ja paljon, sillä hän söi erittäin paljon ruokaa.

Vietän joka päivä muutaman tunnin Benkun kanssa aikaa ja viikonloppuisin enemmän, mutta nämä kahdenkeskeiset ajat ovat vaan niin mahtavia. Tuo jätkä kasvaa silmissä, enkä haluaisi missata sekuntiakaan, sillä kohta se huutelee jo, että ”faija heitä fyrkkaa, mä meen tänään leffaan”. Sen takia arvostan näitä hetkiä todella paljon. Tänäänkin jäin vaan välillä tuijottamaan, että miten tuo juuri vuoden täyttänyt poika juoksee jo kovaa vauhtia pallon perässä ja osoittaa minua sormella, sekä käskyttää tulla perässä.

On hauska nähdä myös miten iloinen tuo poika on, sillä hän nauraa jatkuvasti ja naama on kestohymyllä. No toisaalta miksipä sitä pitäisi murjottaa, kun mikään ei ole hätänä. Ruoka tuodaan nenän eteen, vaipat vaihdetaan aika ajoin ja saa leikkiä leluilla aina kun haluaa. Toivotaan, ettei tilanne muutu kun alkaa monien manaama uhmaikä 😀

Yhteenvetona voi siis sanoa, että tämä päivä oli täydellinen. Samaa mieltä taitaa olla myös Benkku, sillä kuulen olohuoneeseen, kun poika naureskelee unissaan 😀 Kesällä on selkeästi myös positiivinen vaikutus Benkkuun, sillä hän saa liikuntaa ja raitista ilmaa huomattavasti enemmän. Ja faija saa kehitellä luodinkestävää rusketustaan 😀

Miten kesä vaikuttaa teidän lapsiinne? Oletteko huomanneet selkeitä merkkejä, että esimerkiksi keväällä nukkuu paremmin kuin talvella?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.