HopLop seikkailupuisto – Mitä HopLopissa voi tehdä

Yhteistyössä HopLop.

Lauantaiaamut ovat yleensä laatuaikaa perheen kanssa, mutta ajoittain J pyytää omaa aikaa, jotta saa imuroitua asuntoa yms, sillä yleensä me olemme Benkun kanssa vain tiellä.

HopLop-yhteistyö tuli siis kuin nappi otsaan. Pakattiin kundin kanssa kamat reppuun ja suunnaksi tuli Variston seikkailupuisto. Mukaan kundin kanssa saatiin Minun ja J:n kummitytöt, sekä hyvä ystäväni. Tosin ei heitä ennen ruokaa juurikaan näkynyt, sillä tytöt ovat aika nopeita juoksijoita ja erittäin innoissaan paikasta.

Pomppiminen on varmaan siisteintä koko paikassa.

Mitä HopLop tarjoaa vanhemmalle?

Tykkään HopLopista todella paljon, sillä Benkku on sielä todella onnellinen. Hän ei meinaa pysyä liitoksissaan ja säntäilee paikasta toiseen. Samalla saa itsekin liikuntaa ja yleensä, kun ollaan lähdetty pois, niin faijan kainalot vuotaa kun vesiputoukset. Eikä tämä johdu huonosta kunnosta!

 

Amis-Benkku tuunasi mopoja mielummin kuin istui niiden kyydissä.
BÄNG BÄNG – sano Benkku kun leikki tarkka-ampujaa.

Sieltä löytyy oikeasti todella paljon ikään ja kiinnostuksen kohteisiin katsomatta. Tämän lisäksi vanhemmat saavat hyvää hyötyliikuntaa jos vain jaksavat leikkiä lasten mukana liukumäissä, sekä kiipeillä paikasta toiseen. Verrattuna meidän lähi-HopLoppiin, oli Varistossa hieman enemmän tekemistä, kuten nuo ilmapaineaseet joilla ammutaan pehmeitä palloja. Istuin varmaan 10 minuuttia paikoillani ja katsoin kun tuo kundi ampuu palloja toisensa jälkeen kohti maalitauluja. Sihdille kalpenevat Maikkarilla pyörivän Gladiaattorin kilpailijatkin.

Tämän lisäksi sieltä saa myös yllättävän hyvää ruokaa.

HopLop ruoka?

Kun minulle sanottiin, että tähän yhteistyöhön kuuluu myös ruoat meille kaikille, en rehellisesti odottanut kovin erikoista ruokaa. Nyt kuitenkin yllätyin erittän positiivisesti, kun eteen kannettiin todella maistuva kanasalaatti. (oikeasti olisin halunnut vetää hampparin, mutta en viittinyt lasten edessä leijua ruoallani + Fitnesslife 😀 ). Benkku veti nakit ja ranskalaiset ilman ranskalaisia, koska hän on vähän erilainen lapsi eikä tykkää ranskalaisista. Syö vain ketsupit niiden päältä 😀

hoplop
Kuva ei ehkä anna oikeutta salaatille, sillä se maistui todella hyvältä. Nakeista nyt ei saa koskaan hyvää kuvaa 😀

Nyt HopLopissa on tarjolla hyvä tarjous arkena sielä viihtyville; alle 30 eurolla lapsi ja aikuinen pääsee sisään, sekä saa vielä lisäksi safkat päälle. Tämä on omaan silmään aika jeppis tarjous. Jos on jotain vapareita käytössä, niin pelkät ruoat maksavat aikuiselle ja lapselle 9,90€.

Faija suosittelee siis lämpimästi hommaamaan tuon ruokasetin, jos olette suuntaamassa HopLopiin.

Ja seikkailupuisto on erinomainen tapa saada lapsesta kaikki mehut irti niin, että hän nukkuu varmasti hyvät päikkärit.

Jos tarvitset päällepuettavaa itsellesi HopLop-vierailun ajaksi, niin ei hätää, minulla on sinulle vastaus. Kurkkaa verkkokaupasta MUTSI ja FAIJA -college-paitaa 😉

Mutsi collegepaita äideille | ValkoinenFaija collegepaita isälle | Valkoinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.