Helppo sunnuntai Lintsillä

lintsillä

Käytiin perheen kanssa tänään Lintsillä. Ai että oli siisti päivä! 🙂

lintsillä
Lintsillä 🙂

Käytiin pyörähtämässä Benkun ja J:n kanssa Lintsillä ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Huomasi hyvin, että kesälomat ovat jo ohi, sillä väen määrä huvipuistossa ei ollut kaksinen. Lasten laitteisiin oli pidempi jono kuin aikuisten. Tällä kertaa tosin se ei ollut meidän onni, sillä emme J:n kanssa kumpikaan ostanut ranneketta vaan tarkoitus oli käydä haistelemassa fiilistä ja pyörähtää Benkun kanssa edes yhdessä laitteessa.

Koko puiston pisin jono taisi olla juuri siihen, mihin Benkku iski silmänsä, eli Vankkuripyörään. Siihen sitten jonotettiin ja ihmeteltiin muita puiston asiakkaita, sekä huudetiin molemmat Kehrälle, sekä Kirnulle sormella osoittaen. On todella jännä huomata, että reilu 1-vuotiaat lapset voisivat viihtyä paikassa, missä on vilkkuvia valoja, sekä muita mielenkiintoisia laitteita vaikka koko päivän. Esimerkiksi paras laite Benkun mielestä oli sellainen mihin laitetaan euro sisään ja se heiluu jonkun aikaa. Niihin ei kundille tarvitse laittaa edes rahaa sisään, sillä hän tykkää niistä enemmän, kun ne ovat paikoillaan 😀

Linnanmäki on kyllä sellainen paikka mitä suosittelen kaikille vanhemmille lastensa kanssa käymään. Lintsillä on yhteensä yhdeksän ilmaista laitetta perheen pienimmille, joten et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi, jos et halua. Aikuisille ainakin Panoraama on sellainen mikä toimii. Sieltä näkee koko Helsingin yli aina laivaterminaaleille asti.

Lintsillä ruoka on aavistuksen kallista ja sen takia onkin nerokas veto antaa lapsille ilmaisia laitteita, jotta saadaan asiakkaat huvipuistoon. Jostainhan se kate on saatava 😀 Silti se on pienehkö panostus siihen, että lapsi on todella onnellinen ja nauraa koko automatkan takaisin kotiin.

Oletteko te käyneet Lintsillä tai muissa huvipuistoissa tänä kesänä? Miten lapset viihtyi? =)

 

 

2 thoughts on “Helppo sunnuntai Lintsillä

  1. Elisa says:

    Lintsi on kyllä hyvä ja tunnelmallinen paikka. Varsinkin ne pienten lasten ilmaislaitteet on kiva idea. Mieheni kävi tänä kesänä lasten kanssa Lintsillä ja hyvin olivat siellä viihtyneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.