Heinäkuun plussat ja miinukset – Miten lomakuukausi meni?

Heinäkuun helteet tuli ja meni. Se oli hektinen kuukausi, vaikka se on lähes kaikilla lomakuukausi. Itse tein töitä pitkälle puoleen väliin kuuta ja sen jälkeen alkoi pienoiset pakkaamiset uuteen asuntoon ja samalla siinä sivussa Pulan reissua varten.

Jos kuitenkin aloitetaan alusta. Kuun vaihteessa kävimme J:n kanssa kahdestaan Tukholmassa pyörähtämässä erittäin mielenkiintoisissa häissä. Myös koko viikonloppu kahdestaan teki kyllä todella hyvää, mutta kerkesi siinä kuitenkin tulla ikävä tuota pikkukundia.

Häiden jälkeen oli Hesa Cupin vuoro ja käytiin katsomassa Benkun kanssa futista Itä-Helsingissä, koska veri vetää itään. Tämän jälkeen alkoi hurjat helteet ja samalla niin mahtava remppa. Revittiin ystävieni kanssa uuden kämpän lattiat, karmit, listat, ovet yms irti, jotta remonttimies pääsisi tekemään uutta tilalle. Talossa oli varmasti lähemmäs 40 astetta lämmintä, joten siinä hommassa p*ska haisi ja hiki virtasi. Samalla tehtiin pikku kylpylä Benkulle meidän vanhan asunnon parvekkeelle 😀 Käytiin myös Korkeasaaressa, missä oli noin 80 astetta lämmintä eikä tuullut yhtään. Se oli epämukava kokemus, vaikka olikin kiva nähdä Benkku innoissaan kissaeläimistä, sekä murisevan kuin leijona pari päivää reissun jälkeen.

 

Kroatian, sekä Venetsian reissusta te olettekin jo kerenneet varmasti lukea. Kun palasin kotiin alkoi ihan mielettömän upea muuttorumba uuteen asuntoon. Onneksi matka uudelle asunnolle oli lyhintä tietä vain 900 metriä, sillä sitä joutui Suomeen saavuttua illalla ajamaan muutamaan otteeseen, että sai vietyä tavaroita jo mahdollisimman paljon ennen viikonlopun suurta muuttokuormaa. Koko asunto ei ollut edes vielä remontoitu, sillä sieltä puuttui listat, karmit, sekä muutamia muita pikku detaileja. Ollaan nyt asuttu viime viikon lauantaista asti täällä asunnossa ja tänään remppamies kävi iskemässä viimeiset listat kiinni. Vielä puuttuu väliovi ja pikkudetskuja, kuten uusi keittiö vanhan tilalle, sekä uudet tasot. Ne kerkeää hoitaa myöhemminkin.

 

Myös sänky puuttuu. Ja vaatekaapit. Ja työhuoneesta oikeestaan kaikki. Pikkuhiljaa… 😀

Jos listataan nyt heinäkuun plussat ja miinukset, niin se näyttää tältä:

PLUSSAT:

  • Muutto
  • Lomareissu
  • Sää (kiva kun on lämmin eikä tarvitse miettiä kokoajan, että sataako kohta)
  • Benkun ja J:n kanssa lomailu

MIINUKSET

  • Sää (täällä kämpässä on yölläkin alakerrassa yli 30 astetta..WTF?!)
  • Lomareissun kohde olisi voinut olla astetta mielekiintoisampi, mutta ei saa valittaa
  • Loman vähyys
  • Muutto (on se vaan niin hemmetin raskasta, ettei sitä huvikseen tekisi. Varsinkin muutto rempan keskelle)

Kaikenkaikkiaan heinäkuun helteet olivat ihan kivaa vaihtelua ja ilman muuton tuomaa työmäärää ja pientä ahdistuneisuttaa, tuo kuukausi olisi ollut todella jeppis.

Miltäs teidän heinäkuun meiningit näytti? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.