Faijalle ylläri päivystyskeikka – 6 tuntia sairaalassa

Alotan heti kertomalla, että kyseessä ei ole mitään vakavaa. Ei tarvitse pelästyä, eikä tarkoituksena ollut tehdä shokkiwau uutista, sillä sairaalassa visiitti johtui yksinkertaisesta syystä.

Aloitetaan viime keskiviikosta. Oloni oli hieman heikohko ja manailin, että olenko taas tulossa kipeäksi. En antanut sen häiritä työntekoa tai mitään muuta sen päivän aktiviteettia. Torstaina olo oli todella outo ja aamupäivästä alkoi tuntumaan oikealla alavatsassa pientä kipua. Se aaltoili päivän aikana todella paljon, kunnes iltapäiväruuhkassa tuntui, kun joku olisi tunkenut rautatangon alavatsasta sisään.

Kävin hakemassa Benkun tarhasta ja odottelin, että J tuli töistä kotiin, jotta pääsisin lähtemään Peijaksen sairaalaan päivystykseen. Sielä sitten otettiin testit ja loppujen lopuksi kivun aiheuttajaksi todettiin umpilisäke, joka oli hieman tulehtunut. Tuli ihan yllärinä, että minulla voisi olla tuollaisia vaivoja, mutta niin kai ne aina kaikille tulee.

Ei muuta kuin kuuden tunnin sairaalassa oleskelun jälkeen Burana-kuuria naamaan ja jos ei kivut helpota viikon sisään tai ne palaavat, niin veitsen alle. Sehän vasta perseestä olisikin. Tippa kädessä vietin pari viimeistä tuntia sairaalassa ja joudui jopa käymään magneettikuvissa. Onneksi kuitenkaan ei tarvinnut jäädä leikattavaksi. Sairaalassa oleminen on meinaa sekin aika perseestä.

 

Eilen sitten piti lähteä juhlimaan synttäreitä, mutta ne jäivät kahden lonkeron mittaiseksi, sillä en ollut ihan siinä kunnossa, että olisin voinut mennä ns päätyyn asti. Lähdin aikaisin kotiin nukkumaan jotta jaksaa tänään katsoa jääkiekkoa, kun 14-vuotiaan Pikku-Nikon isosti ihailema HIFK:n joukkue vuosimallia 1998, käy näyttäytymässä hallilla.

Jos ette ole muuten käyneet vieläkään Allas Seapoolilla niin suosittelen lämpimästi. Hintojen kylmäävän fiiliksen poistaa upeat maisemat ja todella erikoiset tilukset. Kippis viikonlopulle. Hellikää umpilisäkkeitänne, toisin kuin minä noilla parilla lonkerolla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.