Arki väsyttää – Mistä apua jaksamiseen?

apua jaksamiseen

Mistä saa apua jaksamiseen, kun aamuisin tuntuu, että kävelet jatkuvassa usvassa, eikä päivä vain oikein lähde käyntiin? Onko paras ratkaisu vain kestää se läpi ja katsoa jos lounastauon jälkeen olisi parempi fiilis?

apua jaksamiseen

Apua jaksamiseen lisäravinteista?

Itselläni on vaikea ajoittain herätä, jos sattuu heräämään väärässä kohdassa univaiheita. Silloin aamut vain tuntuvat todella usvaiselta, enkä vain saa itseäni kunnolla virkoamaan. Tiedän, että kun lähden liikkeelle niin tämä kaikki poistuu. Itselläni on myös se ”paha ongelma” etten juo kahvia ja yritän vieroittaa itseäni pois energiajuomista ja muista BCAA-tyylisistä tölkkijuomista. Sain testiin Bethover Focus poretabletteja, joita on kahta eri makua. Ensimmäinen purkki tyhjeni niin nopeasti etten edes kerennyt ottaa kuvia siitä 😀

Itselleni tuo tuote toimii erinomaisesti ja heti aamusta ajatus on aavistuksen kirkkaampi silloin kuin sitä tarvitsee ottaa.  On vaikea tehdä skarppiutta vaativaa työtä jos ajatus ei leikkaa. Onneksi päiviä, kuin pitää tukeutua lisäravinteisiin tämän tiimoilta on kohtalaisen vähän, mutta on hyvä tietää, että apu löytyy kaapista. Se, että itselleni tuo juoma toimii, se on kaiken lisäksi maistuu hyvältä. Itseltäni sellanen aivoharmaus poistuu, kun juon tuota. Veikkaan, että kahvinjuojilla on sama vaikutus kahvin kanssa.

 

Jos sinulla tuntuu aamuisin, ettei oikein vain lähde, niin suosittelen testaamaan tuota tuotetta, tai sitten menet aamulla treenaamaan. Sekin herättää todella hyvin. Tämän lisäksi myös kylmä suihku herättää, kuin litsari puoli neljän mäkkärijonossa pe-la välisenä yönä. Valintoja on monia ja jos sinä heräät skarppina jokaiseen työaamuun, niin haista….. 😀

Ja edelleen korostan sitä, että vaikka tämä on yhteistyö-postaus, niin en missään nimessä olisi lähtenyt tähän yhteistyöhön, jos olisin kokenut, että tuote on hirveetä skeidaa. Sen sanoin jo asiakkaallekkin yhteistyökuvioita miettiessä. En minä saa niin suuria palkkioita, että alkaisin huijaamaan porukkaa. Muuten blogi olisi täynnä mainoksia kuukupeista kestovaippoihin ja kasvovoiteista manikyyri-tuokioihin bestisten kanssa.

Jos kuitenkin tarvitset apua jaksamiseen, niin nuo poretabletit eivät ole paha panostus. Samalla saat osan päivän vitamiineista. Tässä on tuotteiden ravintosisältö:

B1-vitamiini 2,2 mg 200 %*
B12-vitamiini 500 μg 20 000 %*
Pantoteenihappo (B5) 12 mg 200 %*
E-vitamiini 12 mg 100 %*
C-vitamiini 80 mg 100 %*

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 

PS. Minun energiajuomakoukku on jo 98% hävinnyt 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.