Allas Sea Pool -merikylpylä – Faija suosittelee

Allas sea pool lasten kanssa

Helsingin keskustassa sijaitseva Allas Sea Pool on kyllä yksi viimeisten vuosien paras tekele mitä pk-seudulla ollaan nähty.  Mikäli et ole sielä vielä käynyt, niin faija suosittelee.

Allas Sea Pool

Mikä se sitten oikein on? Teille, ketkä ette ole ikinä tuota pytinkiä isolla kirkolla nähneet, niin se on ulkouima-allas Helsingin Kauppatorin kupeessa. Altaita on kolme erillistä, joista yksi on lämmitetty 27 asteinen makean veden allas ja toiseen pumpataan merivettä lyhyen matkan päästä. Kolmantena altaana on meille todennäköisesti kesällä tutuksi tuleva lastenallas. Makean veden altaassa on erikseen radat niille jotka haluavat pitää uimiset treeninä ja osa altaasta on jätetty pulikoimista varten, jos jotkut haluavat vain nautiskella vedessä olemisesta.

Tiluksissa on myös miehille ja naisille omat saunat, sekä sekasauna, jossa voi pariskunnat viettää aikaa keskenään. Tämän lisäksi paikassa on myös ravintola ja koko rakennuksen katolle on laitettu terassi, missä voi viettää iltaa jos ei tahdo mennä uimaan.

Allas sea pool lasten kanssa

Allas Sea Pool lasten kanssa

Lasten kanssa tämä on kesällä varmasti mahtava paikka. Lasten allas toimii myös perheen pienimmille ja mikäli perheessä on uimataidottomia lapsia, järjestää ASP uimakouluja kesäisin. Lapsista on varmasti myös hauska katsoa vieressä lipuvia lauttoja, sekä isoja risteilijöitä.  Tämän jälkeen onkin hyvä käydä esimerkiksi Kauppatorilla syömässä, jos sitä elämystä ei ole vielä päässyt kokemaan.

Allas Sea Pool -hinnat

Kuten kaikilla uusilla ja hienoilla paikoilla, on myös tälläkin hinta. Aikuisten lippu on 14 euroa ja lasten lippu 7 euroa (3-12 -vuotiaat). Kuukausilippu on aikuisilta vain 55 euroa, joten jos tiedät, että menet pulikoimaan ja saunomaan yli neljä kertaa kuukauden sisällä kannattaa sinun ottaa kausilippu.

Eihän tuo ole yhtä halpaa kuin muut Helsingin maauimalat, mutta fasiliteetit, sijainti ja palvelut ovat puolestaan huomattavasti paremmat. Uskon, että meidän perhe tulee käymään niin maauimaloissa kuin Altaallakin kesän aikana.

allas sea pool

Itse olin ystäväni kanssa tovi sitten istumassa muutaman tunnin vuoron perään saunassa ja tämän jälkeen uimassa. Se teki todella hyvää ja oli hyvä palautus rankan treenin jälkeen.  Oli täysin koko rahan arvoinen, sillä niin rentouttava kokemus se pitkästä aikaa oli. Ulkona lämpötila oli nollan tienoilla, mutta kylmä tuli vain aivan viime metreillä, kun käveltiin altaalta pois saunan suuntaan.

Eipä ole ruoka ja kylmä vesi maistunut pitkään niin hyvältä kuin tuon setin jälkeen. Faija suosittelee vilpittömästi käyntiä Altaalla. Ja ei, tämä ei ole yhteistyöpostaus vaan aito suositus 🙂

 

Muista tsekata myös verkkokauppa, missä on mukavia college-paitoja, jotka voi iskeä päälle saunan jälkeen. Katso tuotteita tästä linkistä.The Walking Dad College | Valkoinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.