1-vuotiaan cake smash kuvaukset

Olen nähnyt monissa Facebook-ryhmissä, että ihmiset kyselevät toisiltaan vauvojen ja taaperoiden kuvauksista, joten päätin kirjoittaa omista kokemuksista näiden tiimoilta.

Olemme käyneet samalla kuvaajalla kahdesti; silloin kun Benkku oli vain parin viikon ikäinen ja toisella kerralla, kun Benkku oli juuri täyttämässä yhden vuoden. Meidän luottokuvaajanamme on toiminut Star shooting photographyn Anna-Helena.

Hänellä on erittäin hyvä tatsi lasten käsittelyyn niin vastasyntyneen, kuin taaperonkin kanssa. Hyvin on pysynyt homma hallussa molemmilla kerroilla ja varmasti tulee pysymään myös seuraavallakin. Kummallakaan kerralla ei ole ollut sellaista fiilistä, että mitäköhän tuo tekee minun lapselle. Tosin Benkku on varmaan yksi niistä helpoimmista kuvattavista, sillä kundi tottelee hyvin ja ymmärtää mitä häneltä pyydetään. Ihan malliainesta 😀 Ensimmäisellä kerralla Benkku nukkui lähes koko kuvaukset läpi.

Tässä muutamia kuvia siitä miten kuvaukset menivät vastasyntyneenä:

Tässä puolestaan 1v cake smash -kuvakuset:

Kuten jo viime vuonna kirjoitin, niin ensin olin hieman ideaa vastaan, että pitäisi mennä kuvauttamaan ammattilaisella meidän lasta, mutta heti ensimmäisen kuvan nähdessäni tajusin olleeni väärässä. Suosittelen kaikille näitä kuvauksia. Kuvakset ovat pieni hinta siitä, mitä niistä saat. Itse olen ihastellut näitä kuvia useasti ja teetimme yhdestä jopa taulun.

 

4 thoughts on “1-vuotiaan cake smash kuvaukset

  1. Nimetön says:

    Kuvat ovat kieltämättä todella kauniita.
    Itseäni vähän ”tökkii vastaan” näissä raskaumaha, vastasyntynyt ym. kuvissa se, että jokaisella tuntuu olevan samanlaisia kuvia. Siis toki malli vaihtuu, mutta jos vieraiden kuvia katselee, ei meinaa sitäkään muutosta huomata.
    Persoonallisuus katoaa, kuin 80-luvun koulukuvissa ikään, kun kaikki tuntuvat olevan samassa kulississa.
    Aikamme tapa jakaa ja katsella vieraidenkin kuvia tuo helposti kuvaähkyn. Ideat on helposti saatavilla ja monistettavissa. Yhden kuvattavan kohdalla nuo kuvat ovat toki äärimmäisen hienoja ja kauniita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.